fredag, juni 21, 2024

Ekstraomganger måtte til for å skille Fu/Vo og Skjetten

Date:

Share post:

Det ble en verdig oppfølger etter lagenes cupkamp i fjor. Det gikk til ekstraomganger, og Fu/Vo vant til slutt 5-3 over et hardarbeidende Skjetten.

Martin Skolbekken og Fu/Vo raget høyere enn Andreas Eriksen og Skjetten (Foto: Espen Bråthen)

Kampen i fjor huskes av mange. Dramatikk fra start til slutt i 90 minutter. Nå fikk man dramatikk i 120 minutter ettersom det stod 3-3 etter full tid.

Les også: Martin Trøen senket Skedsmo

Skjetten klinket til allerede fra startblokka. Et frispark ble godt slått av Andreas Castilla. Først smeller Stian Davidsen ballen i stange, før Robin Lindahl smeller inn returen. En sjokkstart for hjemmelaget. Preben Finstad gjorde alt han kunne for å utligne, men det gode skuddet smalt i stolpen og så i ryggen på keeper. Michael Tvinnerheim kastet seg rundt og reddet ballen til slutt.

Fu/Vo hadde mye ball, og prøvde å trille fra kant til kant for å doble mot backene til Skjetten. Ballen gikk litt for sakte så Skjetten holdt godt unna. Fu/Vo fikk sin utligning etter 25 minutter. Venstreback Marius Nordby klinket til på halvspretten fra 20 meter og ballen smalt i nettet. Skjetten ga seg ikke, og storscorer Andreas Eriksen ville være med. Han fikk ballen av spisskollega Lindahl og satte ballen i hjørnet. Nok en kalddusj for hjemmelaget, men Finstad likte ikke dette heller. Han spilte fri Kim Brenna, og spissen scoret – selvfølgelig. Like før pause presset Fu/Vo Jonas Kordahl foran Skjettens mål, og Kordahl satte ballen i eget mål. Pause.

Nerver på Opakermoen

Tidlig i den andre omgangen var Eriksen på farta igjen. Castilla spilte fri Eriksen. Han brøytet seg vei og utlignet for grønntrøyene. Nervene lyste ut av spillerne på slutten, så det ble ikke flere scoringer. Dermed var det klart for ekstraomganger på Opakermoen.

I ekstraomgangene ble to innbyttere helter for hjemmelaget. Først sendte Henning Torgnesskar Fu/Vo opp ledelsen, før Ole-Christian Moltzau avgjorde kampen like før slutt da Skjetten hadde sendt alle i angrep.

– Vi vinner fortjent over 120 min. Vi skaper mer enn Skjetten, men Skjetten er effektive og gode på den måten de spiller på. Vanskelig å komme under tidlig, men vi viser veldig god moral og kommer tilbake flere ganger, var Fu/Vos trener, Ørjan Heiberg, sin analyse etter kampen.

Kampplanen var som følger: – Vi skulle trøkke Skjetten og lyktes opp og ned med det. I tillegg ønsket vi å diktere kampen spillemessig, det syntes jeg vi klarer brukbart. Viktigst av alt i cupen er å gå videre, og det gjorde vi, dermed er jeg fornøyd, sier Heiberg til Lokalfotballen.

Dermed er Fu/Vo videre.

Flisa vant, dessverre, 3-1 over Hauerseter. Dermed er Aurskog-Høland, Eidsvold Turn og Fu/Vo videre av lagene fra Romerike.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...