tirsdag, mai 21, 2024

Aurskog-Høland kriget best mot Skjetten

Date:

Share post:

Det ble en tøff og rotete batalje mellom Aurskog-Høland og Skjetten i lørdagens kamp. Hjemmelaget vant 2-0.

Eirik Haugen (t.v) og Andreas Eriksen hadde flere tøffe dueller i treningskampen mellom Aurskog-Høland og Skjetten (Foto: Espen Bråthen )

På Høland stadion barket de to 3. divisjonslagene sammen, og det ble en kamp uten noe finspill. Skjetten kom uten balltriller Andreas Castilla, og la opp spillet deretter. For Aurskog-Høland var spissparet Svardahl og Østengen tilbake etter sykdom og skade.


Les også: Direkteoppdateringen fra kampen.

Allerede fra start ble dette en skikkelig batalje. Hjemmelaget slo mye langt, og slik spilte også Skjetten – med flere lange baller på Andreas Eriksen. Da ble det mange dueller, og det ble en håndfull for dommeren. Ettersom duellene haglet ble det nok gjort noen småfeil av dommeren, og det hjalp ikke på stemningen. Den sinteste av alle var Robin Daly på Skjetten. Han kjeftet på dommeren i hele kampen – til han ble utvist i starten av 2. omgang. Steffen Husum var også heldig at han ikke ble sendt av banen etter en stygg takling på Stian Skjeggenes. Det samme gjaldt Lars-Petter Østengen som satte albuen i Skjettens prøvespiller Moa Abshir. Abshir ble i dag også klar for Skjetten. Han er en god stopper som er rask og god i duellene. Men, han er sikkert litt svimmel etter Svardahl herlige finte og tunnel på stopperen i dag.

I den sjansefattige førsteomgangen hadde Daly en stor sjanse, og Svardahl burde utnyttet sin store sjanse bedre.

Alvorsprat


Foran andre omgang tok dommeren til seg begge lags kapteiner, Lars Kopperud (AHFK) og Andreas Eriksen for en alvorsprat. Kapteinene sa ifra til spillerne, men det tok to minutter så smalt Lars Jappe (ny fra Skedsmo til Skjetten) knottene inn i låret til Svardahl bakfra.

Hjemmelaget «svarte» ti minutter etter pausen. Et godt innlegg ble rotet bort av Skjettens keeper. Først var Bendik Vestreng på returen, men den ble reddet på streken, før Ola Vestreng dyttet ballen i mål. 1-0 til hjemmelaget.

Minuttet etter Robin Daly ned en AHFK-spiller på midten, og dommeren hadde ingen valg. Rødt kort og ut med midtbanespilleren.

Etter dette kjører AHFK kampen en periode, men Skjetten spilte meget godt med ti mann utover i omgangen. Bevegelsene ble bedre, og spesielt Jonas Kordahl begynte å ta tak. Åtte minutter før slutt punkterte Eirik Haugen kampen med en god heading etter et strålende innlegg av Joar Akselsen.

Det ble litt mer grums før dommeren blåste av kampen, og det endte 2-0 til Aurskog-Høland.

Skedsmo tapte 1-3 mot Oppsal i dag, og AFSK banket Åkrene 10-0. Kløfta slo Kongsvinger Fotball 4-3, og Fet slo Ull/Kisa jr 6-3.


Bilder fra kampen:


Scoringen til Haugen.

Marius Kolstad

Ola Vestreng setter inn 1-0.


ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...