fredag, april 12, 2024

AFSK vant for åttende gang

Date:

Share post:

Arrangørklubben AFSK vant AFSK Innecup for åttende gang etter en strålende finale mot rival Aurskog-Høland. 

Vinnerlaget 2016. Andreas Halvorsen (bak t.v.), Simen Kristiansen, Andreas Ulseth, Vidar Anzjøn, Håkon Lundberg.
Ola Fossum (foran t.v), Ayoub Blomberg, Arib Maazouzi og Moa Ali. (Foto: Espen Bråthen)

Dette har først og fremst vært en fantastisk helg med masse underholdende fotball. Det har vært overraskelser, storseire, snuoperasjoner og masse fotballglede.

Vi fikk også drømmefinalen mellom AFSK og AHFK. To naboer, men også rivaler. 

AFSK tok seg videre med å komme på andreplass i gruppe 1 – bak AHFK. De møtte Blaker i kvartfinalen, og de hentet inn 0-1 ved Blomberg og Maazouzi til 2-1-seier. Blaker var i harnisk underveis og etter kampen på grunn av dømmingen. I semien ventet et godt Gjelleråsen-lag.

AFSK gikk raskt opp i ledelsen med Moa Ali, men Joakim Hjelkerud smalt inn to kjappe. Like før pause utlignet Arib Maazouzi. Like ut i andre ekstraomgang avgjorde Maazouzi for AFSK på golden goal. Nå ventet AHFK i finalen.

Drømmefinale
For hvittrøyene ble det kun lokaloppgjør etter at de vant gruppen sin. Først ut var Rømskog. Gultrøyene var på hugget og tok ledelsen ved Torbjørn Dahlum Nilsen. AHFK presset store deler av kampen, mens Rømskog var gode på kontringer. Stian Skjeggenes og Martin Vestreng snudde til seier. I semien møtte de det store overraskelseslaget Søndre-Høland – et lag med flere juniorer som spiller på Aurskog-Høland.

Søndre yppet seg hele kampen, men AHFK vant til slutt greit med 4-2 etter scoringer av Vegard Aaserud, Lars Kopperud, Martin Vestreng og Marius Kolstad.

Da var vi klare for finale.AHFK og Lars Kopperud smalt inn den første scoringen tidlig, og enda raskere utlignet Ali for AFSK. Etter 10 minutter brukte ellers gode Vidar Anzjøn for lang tid og Henrik Jensen kriget inn 2-1 til AHFK. Da vi bikka 16 minutter dro gode Ayoub Blomberg seg fri og dunket inn ny utligning.

Omdiskuterte avgjørelser


Tre minutter før slutt ble Vegard Aaserud utvist og det skapte store reaksjoner. AFSK fikk da en strålende mulighet i overtallsperioden, og den benyttet de godt. Turneringens toppscorer Arib Maazouzi satte inn 3-2 til grønntrøyene to minutter før slutt. Like før slutt ble Lars-Petter Østengen revet ned innenfor AFSKs felt, men dommer Fred Antonsen lot fløyta være.

Dermed vant AFSK til stormende juble blant klubbens spillere og ledere. De vant for åttende gang AFSK Innecup. Med sine gode futsalspillere i Blomberg og Maazouzi ble pokalen hjemme på Aurskog.

– Veldig fornøyd. Å vinne mot Aurskog-Høland i finalen er ekstra moro. Vi var turneringens beste lag, sa hjelpetrener Bjørn Ivar Bergerud etter kampen.


Gjelleråsen og Søndre-Høland fikk delt 3. plass – ettersom det ikke spilles bronsefinale.

En stor takk til turneringens motorer – Gøran Lundberg og Espen Halvorsen. Fantastisk godt gjennomført – igjen. Fantastisk at hallen var full så og si hele tiden.

– Vil med dette takke alle for en fin helg i Aurskoghallen. Årets turnering er nok en av de beste vi noen gang har arrangert. Mange gode lag og spillere. Mange tette kamper. Ingen stygge episoder.
Dere er selvsagt alle hjertelig velkommen tilbake i 2017, sier Gøran Lundberg etter vel blåst.

Jeg kommer med flere bilder og andre saker i løpet av helgen. Nå skal familien pleies.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

3 COMMENTS

  1. Synd at cupen skal bli vunnet av et lag som nærmest kjøpte seg til tittelen. Ikke bare spillere men dommeren også. Forferdelig dømming. Hvordan kan dem la en Aurskoging som dømmer så partisk dømme finalen? En skandale i mine øyne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...

Direkte fra Inne-KM lørdag – Kvinner senior og J17

Ny dag og nye muligheter i LSK-Hallen. Kvinner senior spiller i kveld, sammen med J17, og Lokalfotballen følger...

Direkte fra Inne-KM – senior på torsdag

Senior herrer spiller gruppespillet i Inne-KM i LSK-Hallen denne torsdagen. Lokalfotballen følger de mest spennende kampene, og følger...

Direkte fra inne-KM 2021 i LSK-Hallen

Direkte fra inne-KM i LSK-Hallen. Lokalfotballen følger alle spark på ball og mann direkte fra 17:30.