mandag, juli 15, 2024

Fotballfest fra start til midtveis

Date:

Share post:

Den første dagen i AFSK Innecup er ferdig. Fulle tribuner og mye bra spill ga turneringen en knallstart.

Allerede når første kamp mellom Aurskog-Høland og Blaker 2 var tribunene så og si full. Nå var vi klare for fotballfest – og det ble det i perioder. Det startet litt tungt, men etter hvert ble spillerne vant til ball og underlag. Favorittene forble favoritter og de ble få overraskende resultater.

De beste lagene til nå er Aurskog-Høland og Gjelleråsen. De spiller fotball med godt trøkk og god bevegelse. Like bak er AFSK – to-tre meget gode innespillere der. Kveldens høydepunkt var oppgjøret mellom Aurskog-Høland og AFSK. Det var to helt motsatte spillestiler som møttes. Hvittrøyene med trøkk og intensitet, mens AFSK, med sine futsalspillere, holdt godt i ballen men var for omstendelige.

Målene kom etter hvert

Intensitet var stor fra start av. AFSK la seg litt lavt og AHFK kjørte på. De skapte et par store sjanser. Den ble reddet av AFSKs keeper Vidar Anzjøn. Sykeste redninga jeg har sett noensinne. Hele AHFK jublet for scoring, men Anzjøn fikk av en eller annen merkelig kastet seg tilbake og reddet. Kampen åpnet seg litt etter dette og begge lag skapte et par sjanser. Ola Vestreng sendte AHFK i ledelsen, men sju sekunder utlignet AFSK ved Arib Maazouzi. Når AFSK satte fart en sjelden gang ble det farlig.

AFSKs Blomberg er en herlig innespiller, men med miksen av futsalspillere og «utespillere» ble det litt omstendelig. De kroppsfintene til Blomberg er noe vi ikke har sett i hallen tidligere.

Eirik Haugen satte inn 2-1 etter forspill av Lars-Petter Østengen. AHFK skaper et par sjanser til etter det. Så bestemmer AFSK seg for å sette fart og igjen er Maazouzi frempå og utligner.AHFK avslutter kampen med blant annet et susende langskudd av Stian Skjeggenes. Det ble 2-2 og begge lag har nå fire poeng foran gruppas siste kamper i morgen tidlig. Det blir en rysare, som svenskene sier.

Nå er det seint på kvelden og jeg får avslutte snart. Et par ting først.

Gjelleråsen ser sterke ut. 8-1 i målforskjell på to kamper. De er bevegelige og gode i pasningspillet. Fet sliter litt mer. 1-1 mot Aurskog-Høland 2 og såvidt seier over AFSK Oldstars. Blaker er også ustabile, men de har klart å redde seg inn med god innsats. To seire og allerede klare for sluttspill.

Av spillere så er det Simen Aaserud som imponerer mest. 16-åringen har scoret to mål og har vært positiv i spillet. Blomberg er nevnt. Maazouzi en annen. Nordseth på Blaker. Haugen på AHFK. Bergsjø på AHFK 2. Anzjøn suveren keeper.

I morgen begynner vi 09:00 i Aurskoghallen. Jeg håper like mange møter opp i morra for å følge opp kveldens fotballfest. En viktig ting til dere tilskuere: Det så helt forferdelig ut på tribunen etter at alle hadde gått. Det er søppelbøtter flere steder. Vis at du er voksen og kast søpla etter deg!

Bilder fra fredagen (jeg holder på med redigering av bilder, så det kommer flere etter hvert):

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...

Direkte fra Inne-KM lørdag – Kvinner senior og J17

Ny dag og nye muligheter i LSK-Hallen. Kvinner senior spiller i kveld, sammen med J17, og Lokalfotballen følger...

Direkte fra Inne-KM – senior på torsdag

Senior herrer spiller gruppespillet i Inne-KM i LSK-Hallen denne torsdagen. Lokalfotballen følger de mest spennende kampene, og følger...