onsdag, august 17, 2022

To favoritter i gruppe 3

Date:

Share post:

Blaker og Rømskog/Setskog peker seg ut i gruppe 3, med Sørum-laget som favoritt fordi Rømskog har mistet for mange spillere denne vinteren.

Gruppe 1 | Gruppe 2
Kampoversikt

Gruppe 3

1. Blaker

Blaker er en outsider i denne turneringen. De har fått inn en super forsterkning i Martin Mathisen – den hjemvendte sønn. Gode innespillere i Martin Nordseth, Mathias Karlsson og Raymond Berntsen. Minuset er at de kanskje er vel mye offensiv slagkraft enn defensiv trygghet. Et minus er at de mangler Per Einar Martila.

Troppen: Ole G. Bjørntad, Pål Thoreid, Thomas Bogen, Martin Mathisen, Daniel Pereira, Mathias Karlsson, Martin Nordseth, Sander Svardahl, Raymond Berntsen.

2. Rømskog

Som nevnt tidligere så har skauingene mistet litt for mange, i tillegg er Jøran Sandby skadet. De blir avhengige av at Torbjørn Dahlum Nilsen får en god helg. Viktige blir også Jørgen J. Dahl og keeper Håkon Berger. Det blir også spennende å se unge Simen Aaserud, Ungt lag med litt lite pondus, men kan gi Blaker trøbbel.

Troppen: Håkon Berger, Jørgen J. Dahl, Jonas Sundsrud, Eskild Malnes, Torbjørn D. Nilsen, Magnus Fagersand, Kristoffer Fagersand, Hans Petter Bergquist, Viktor Nilsen og Simen Aaserud

3. AFSK 2

God blanding av ungt og gammelt her. Rutinerte spillere som Lerdahl, Ekeberg og ikke minst Wauer blir viktige for å holde troppene samlet. Dessverre for laget er Wauer og Lundberg kun med en dag. Klarer de å holde fokuset opp vil de utfordre Rømskog i kampen om 2. plassen.

Troppen: Henrik Michelsen, Dag Værvågen, Thomas Lerdahl, Stian Røisgaard, Kenneth Wauer, Kristian Lundberg, Lasse Melby, Johannes Lindbeck, Daniel Ekeberg og Julian Klevstad.

4. Åkrene 2

Her må jeg innrømme at jeg ikke kjenner til alle spillerne. På papiret ser Thomas Christiansen ut som den viktige spilleren. Han var en av Åkrenes beste spillere i 4. divisjon i år. Kjetil Transeth er også en god spiller. Ved første øyeblikk ser dette ut som et lag som ikke har mulighet til å gå videre.

Troppen: Thomas Christiansen, Oskar Vik, Daniel Tørnblad, Erick Solli, Markus Nordengen, Kaser Nordengen, Kjetil Transeth og Odin Gåsvær

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra inne-KM 2021 i LSK-Hallen

Direkte fra inne-KM i LSK-Hallen. Lokalfotballen følger alle spark på ball og mann direkte fra 17:30.

Forhånds foran inne-KM i LSK-Hallen for senior

Endelig er det på tide med inne-KM i LSK-hallen. Lokalfotballen ser på gruppene og tipper litt i all...

Direkte fra Inne-km | fredagens fotball i LSK-Hallen

Det er på tide med vinterens beste fotballturnering - inne-km i LSK-hallen. Alt fra aldersbestemt (J14 og oppover)...

Direkte fra AFSK Innecup | Fredag

Lokalfotballen følger den tradisjonsrike innecupen som AFSK arrangerer. Moroa starter 18:00 i Aurskoghallen. Følg med her og på...