onsdag, juli 17, 2024

Gruppe 2 er vidåpen med Fet som favoritt

Date:

Share post:

Gruppe 2 er den jeg er mest usikker på. Fet er nok hakket bedre enn de andre, men dette blir jevnt og tett.

Kampoppsett
Gruppe 1

1. Fet

Har mistet mange spillere i vinter, og få nye er kommet inn. De har uansett en god stamme med Christoffer Blix som en klar ener. Herlig fotballspiller. Bak har de også solide Lasse Bergan Foss. To rømsjinger er også med blåtrøyene. Gjelsnesvangen er klar, men er usikker på om Berg har skrevet under ennå.

Troppen: Marcus Berg, Vegard Gjelsnesvangen, Lasse Bergan Foss, Øystein Rygg, Marius Tolsciner, Marius Karlsen, Christoffer Blix, Morten Vikerhaug, Atle Søgård og Anders Presterud.

2. Aurskog-Høland 2

Solid stall i AHFK, dermed kommer de med et godt lag her også. Gode innespillere som Henrik Studsrud og Christian Helbostad blir viktige. Rutinerte Bård Kolstad, som er mestvinnende spiller, er også med. Lei å møte inne.

Troppen: Ahmed Jouini, Bård Kolstad, Hans Christian Bergsjø, Joar Akselsen, Jonas Grahn, Thomas Bjørklund, Martin Fjellheim, Runar Nadden, Henrik Studsrud og Christian Helbostad.

3. Sørumsand

Sørumsand fikk orden på sysakene i høst. De har et godt trøkk i spillet sitt, og de har noen gode innespillere. Nå sies det at Mads Weinholdt ikke er med, men spillere som Kolbjørnsrud, Fetahu og Rahim er gode spillere. Blir meget jevnt med AHFK 2. Sjølveste Peder Kornbakk er med også.

Troppen: Anders Stensås, Toni Fetahu, Saeed Rahim, Marius Kornbakk, Bendik Fjellsøy, Ako Aliassi og Magnus Kolbjørnsrud og Peder Kornbakk

4. AFSK Oldstars

Her bommer jeg sikkert igjen. Rutinerte karer som alltid gjør det bra i denne turneringen. Noen av ringrevene er for gamle nå, men de har dyttet inn noe friskt «ungt» blod. Får ned tempoet i kampene og skaper alltid en sjanse eller tre. Blir farlige hvis lagene de møter ikke setter opp tempo.

Troppen (bruttotropp): Thomas Aastad, Harald Holmsen, Ronny Michelsen, Hans Sauge, Petter Lier, Kenneth Knudsen, Erik Bråten, Tom Hoftvedt, Øyvind Sægrov, Anders Thomassen, Ulf Harethon, Christian Holth, Aleksander Killingmo, Fredrik Larsen og Terje Halvorsrud.

Hva tror du om gruppe 2?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...

Direkte fra Inne-KM lørdag – Kvinner senior og J17

Ny dag og nye muligheter i LSK-Hallen. Kvinner senior spiller i kveld, sammen med J17, og Lokalfotballen følger...

Direkte fra Inne-KM – senior på torsdag

Senior herrer spiller gruppespillet i Inne-KM i LSK-Hallen denne torsdagen. Lokalfotballen følger de mest spennende kampene, og følger...

Direkte fra inne-KM 2021 i LSK-Hallen

Direkte fra inne-KM i LSK-Hallen. Lokalfotballen følger alle spark på ball og mann direkte fra 17:30.