søndag, mai 26, 2024

Ull/Kisa sin skjebnedag

Date:

Share post:

Det blir en meget spennende lørdag for Ull/Kisa. De kjemper om opprykk i 2. divisjon, og de kjemper om nedrykk i 3. divisjon.

Espen Standal (t.h) scorer mot Eidsvold Turn. Nå håper han på å rekke kampen mot Fana (Foto: Espen Bråthen ).

Jessheim-laget går mot en av sine mest spennende lørdager på lenge. A-laget reiser til Bergen for å spille om opprykk til OBOS-ligaen mot Fana. De leder tre poeng foran Egersunds, så det holder med uavgjort for Jonas Olssons lag. Han kan krone en fin sesong for Kisa med opprykk før han reiser tilbake til Sverige etter sesongen. Taper Kisa og Egersunds vinner blir det rogalendingene som rykker opp på grunn av bedre målforskjell.

Blir det Kisa-jubel lørdag?

Ved nesten samme tidspunkt er det elleve andre Kisa-spillere som står foran en helt annen utfordring. De får besøk av Strømmen 2 kl 15:00. Nesten samtidig når a-laget vet om de har rykket opp eller ikke. Den kampen starter 13:00. Dermed må Ull/Kisa sikkert ta noen tøffe valg om hvordan de to forskjellige stallene er.

– Vi reiser til Bergen med en god tropp, og har ambisjoner om å vinne kampen mot Fana, sier Fredrik Vestgård i Ull/Kisa.

Hva er viktigst for dere, opprykk eller unngå nedrykk?

– Begge deler er viktig, men som i de fleste andre klubber er A-laget ledertoget. Troppen til 3. divisjonskampen består i hovedsak av vår U22-gruppe, sier Vestgård. Han informerer også at den gode spissen Espen Standal skal testes kl. 14:00 i dag (fredag).

Scenarioet i 3. divisjon er som følger. 

Det er ett lag som rykker ned fra 3. divisjon som svakeste 11er. Dette skjer fordi det er kun Mjølner fra Nord-Norge som rykker ned fra 2. divisjon. Dette påvirker altså 3. divisjon i avdeling 1 til og med avdeling 10. På denne «tabellen» er akkurat nå Oslo City nederst. Poenget bak Ull/Kisa. Like foran Ull/Kisa ligger Tertnes.

Dette er lagene som kan bli dårligste 11er og rykke ned:

Lag Kamper   Mål  Poeng       Avd.
Express 25 -16 27 5
Namsos 25 -44 27 10
Tertnes 25 -22 25 7
Ull/Kisa 25 -24 25 2
Oslo City 25 -15 24 3

Oslo City skal møte bunnlaget Oldenborg lørdag. Oldenborg sliter om dagen, og de spilte kun med ti mann mot Ready i forrige serierunde i 2. omgang uten å ha fått rødt kort. Jeg håper Oldenborg stiller bra og gir Oslo City en god kamp. Vinner Oslo City MÅ Ull/Kisa vinne mot Strømmen 2, eventuelt at de taper med to mål færre enn Tertnes ettersom de har scoret flere mål. Tertnes er derimot i veldig god form. De har tre seire og en uavgjort på de fire siste. De møter Austevoll som ligger midt på tabellen. Express og Namsos er ikke sikre hvis lagene under vinner.
Dette blir en forrykende lørdag, og jeg følger dramatikken hele dagen. Det blir enten Ull/Kisa 2 – Strømmen 2 eller Hauerseter – Skedsmo på meg.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...