lørdag, mai 25, 2024

Til tross for tap er Blaker nærmere opprykk

Date:

Share post:

Blaker brant mange målsjanser og tapte 1-2 mot Nittedal. Likevel er rødtrøyene nærmere opprykk etter kveldens serierunde. Action mellom AFSK og Sørumsand.

Patric Nygren (t.v) og Andreas Skjetne var ikke enig i alt ute på banen i kampen mellom Blaker og Nittedal (Foto: Espen Bråthen )

 Foran over 250 tilskuere fikk vi aldri se en strålende fotballkamp, men det var tæl, guts og vilje – spesielt i hjemmelaget. Det var vel 1996 sist det var så mange på kamp på Bruvollen. Da møtte de LSK i cupen foran over 1300 tilskuere.

Les også: Direkteoppdateringen fra kampen.

I dag stod det også mye på spill. De kunne klart opprykk med seier, og Nittedal ønsket revansje for at Blaker stoppet de i fjor. I tillegg ble de spilt en viktig kamp mellom AFSK og Sørumsand sju minutter lenger bort. Det ble et vanvittig oppgjør.

Nittedal kom med sterkt lag og de var best i starten. De trillet litt ball, men Bruvollen begynner å bli litt humpete nå på høsten. Blaker var derimot gode på kontringer, som vanlig, men verken Per Einar Martila eller Martin Nordseth klarte å score. Score klarte Nittedal. Etter en corner brasset Christopher Søberg inn ledelsen til bortelaget.

På Aursmoen kunstgress startet det forrykende. Selvmål av SIFs Patrick Andreassen før minuttet var spilt. Utligningen kom like etter ved Kornbakk. Robin Barikmo satte inn 2-1 til SIF.

Blaker ble kontret i senk

På Bruvollen fikk hjemmelaget smake sin egen medisin. Martila og Blaker gikk i angrep. De mistet ballen og Nittedal kontret. Raske Jon Anders Hansen løp fra alt og rundet keeper Bjørnstad og satte ballen i tomt mål. Mange skuffende ansikter på Bruvollen.

Jon Anders Hansen (t.h) jubler etter sin 2-0-scoring. (Foto: Espen Bråthen )

AFSK utlignet ved Christian Sørevik til 2-2, og dermed var begge to de lagene ute av opprykkskampen med uavgjort. Det skulle bli mye mer action på den banen.

Like etter Nittedals scoring var Blaker nærme. Martila løp inn på første stanga etter en corner, men ballen ble reddet på streken. Like før pause fikk Mathias «Svensken» Karlsson en stor sjanse. Alene med keeper Anders Molstad burde han scoret, men keeperen reddet med beina.

På Aursmoen fikk Andreassen sin revansje for selvmålet og sende Sørumsand opp til 3-2.

Tom Nordlie med pauseprat for Blaker
I pausen fikk Blaker en solid pauseprat av Tom Nordlie som var på kampen. Det skulle hjelpe i andre omgang. De gikk ut i 100 og var førende i hele omgangen. Nittedal ble satt under press, og hjemmepublikum tente ekstra til. Tente gjorde også Patric Nygren og Andreas Skjetne. De stod med hodene tett inntil hverandre i en kort periode. Dommeren løste situasjonen godt, og de to spillerne var gode venner etter duellen.

I det 54. minutt kom reduseringen etter godt press. Midtbanespiller Eirik Hoel var sterkest i feltet og headet ballen i bue over keeper.

Blaker fortsetter å kjøre omgangen, men de skaper ikke det helt store i denne perioden. Karlsson får seg en smell og blodet renner godt fra nesen. På Aursmoen utligner AFSK ved Magnus Bystrøm Lie, og Blaker-benken jubler når de får beskjeden fra meg.

Blaker brenner og action på Aursmoen
Like før slutt får Karlsson en gedigen sjanse, men Molstad var på plass igjen. På Aursmoen satte Sørumsand inn 4-3 like før skutt ved Kolbjørnsrud. På Bruvollen blåses kampen av, men Stian Lerdahl utligner for AFSK på Aursmoen. På overtid der blir det bråk og Ako Aliassi får rødt kort, men det ender 4-4. Dermed er begge de lagene ute av opprykkskampen. Blaker jublet godt og høyt da de fikk beskjeden.

Tom Nordlie diskuterer Blakers opprykkssjanser sammen med Thomas Haug. (Foto: Espen Bråthen )

Nå er det kun Fet 2 som kan stoppe Blakers opprykk. De vant 4-1 over Ull/Kisa 3 etter scoringer av Marius Søgård 2, Mathias Hoftvedt og Birgir Jönsson. Da må imidlertid Fet rykke opp fra 4. divisjon. Noe som er vanskelig etter at Lørenskog har byttet på litt spillere på sitt førstelag og andrelag. Lørenskog 2 er tre poeng foran Fet med to kamper igjen i 4. divisjon.

På Borgen fikk hjemmelaget to røde kort, og Aurskog-Høland vant 2-1 etter scoringer av Marius Kolstad og Runar Nadden. Løvenstad – Skedsmo 3 spilte 2-2.

Bilder fra kampen:

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

  1. Du som ser mye/alt av fotball på dette nivået, har disse lagene noe å tilføre 4.div? Nannestad fikk jo merke nivåforskjellen på 5.div og 4.div, men mulig disse står bedre rustet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...