søndag, juni 16, 2024

Tips foran 24. serierunde i 4. divisjon

Date:

Share post:

Aurskog-Høland og Lørenskog 2 tapte poeng. Fet tok innpå i tetstriden. De fleste som kjemper om nedrykk tok også poeng. Nå er det alvor i 4. divisjon.

Blir det mer jubel for Mads Hansen og Raumns & Årnes mot Gjelleråsen? (Foto: Espen Bråthen )

Det starter allerede fredag. Raumnes & Årnes tar mot Gjelleråsen. Årnes kjemper om kvalikk til NM, mens Gjelleråsen kjemper innbitt om å unngå nedrykk. Så kommer kampene som rekanes på ei fjøl. Nesten bare spennende kamper.

Mandag:

Eidsvold IF – Aurskog-Høland
EIF venter på Espen Berg Ottesen og Stian Halberg på om de blir klare til spill. Gjør de det er de forsterket godt og Aurskog-Høland møter EIFs beste lag for høsten – som de gjorde i vår. Halberg er bekreftet ikke spiller, men man tester ut Berg Ottesen. Simen Martinsen og Gaute Granheim er klare.

Bortelaget har nesten ikke avgitt poeng i år, men opprykket er fortsatt ikke klart. Det kan til og med gå helt feil på grunn av god motstand på slutten. Er noen spørsmålstegn for de også angående mannskap. Lars-Petter Østengen melder seg klar, men er usikker. Vegard Aaserud soner og inn kommer Martin Fjellheim.

Mitt tips: 2-2. Rødsrud og Iversen for EIF. Svardahl og Skjeggenes for AHFK.

Lørenskog 2 – Åkrene
Hjemmelaget røyk på et merkelig tap mot ET 2 sist. De fortsetter å undervurdere motstanderne. Avdelingens beste lag, hvis de gidder. Denne kampen kommer de til å vinne med mange mål.

Ingen av lagene har lagt ut startoppstilling ennå, men Lørenskog har snudd litt på laget sitt. Mot Nybergsund startet Vetle Rygh og Mads Solberg på benken og begge kom inn tidlig i 1. omgang. Neste søndag spiller begge lagene samtidig så det er sikkert derfor de har gjort det slik.

Mitt tips: 12-0. Idrissi 4, Nordby 3, Alija 2, Pierau 2 og Shawkat.

Fredag:


Raumnes & Årnes – Gjelleråsen (4-0)

Hjemmelaget har vært gode i høst. Endelig har det løsnet, fordi det er mye talent i troppen. I dag er også Najib Javed tilbake. Han studerer i år og har ikke vært med så mye. Dessverre er ikke Stian Linderoth-Jensen med. Sondre Fagerli er tilbake etter tre gule.

Gjelleråsen er på den siste nedrykksplassen (Nannestad og Åkrene har allerede rykket ned). Det er fortsatt usikkert om Ull/Kisa 2 går ned fra 3. divisjon eller ikke. GIF må dermed ha poeng i nesten hver eneste kamp skal dette holde. Laget er så og si det samme som i storseieren mot Nannestad i forrige runde.

Mitt tips: 4-3. Hansen 2, Sramek og Javed (hvis han kommer inn) for R&Å. Larsen, Hjelkerud og Sørensen for GIF.

Jeg tar turen til Årnes og kommer til å oppdatere direkte fra kampen.

Resterende kamper tippes samme dag som de spilles, men har lagt inn litt forhånds på de.

Søndag:

Fu/Vo 2 – Rømskog/Setskog (1-5)

Fu/Vo 2 tapte fortjent mot Fet, og det laget de har er ikke all verden om dagen. Rømskog/Setskog vant godt mot Fjellhamar i forrige og er i førersetet til en plass i kvalikken til NM.

Tirsdag: 

Skedsmo 2 – Fet
Denne kampen har to varianter. Skedsmo 2 er ille ute angående nedrykk og må nok vinne to av de siste tre. De kjørte inn Simen Rustadbakken, Nicklas Amundsen og Kristoffer Langerud, i tillegg til Mergim Shurdhiqi som sonet, mot Eidsvold og vant klart. Gjør de det her også skal Fet få slite. Fet er bedre nå og viktige Espen Søgård er tilbake.

Nannestad – Eidsvold Turn 2
Eneste kampen uten betydning. Nannestad har rykket ned, og ET 2 rykker ikke ned. Blir klar borteseier.

Kløfta – Fjellhamar
Sekspoengs-kamp, hvis det er noe som heter det. Begge lag må vinne. Taperen kan fort ende opp i 5. divisjon neste sesong.

Det ligger dessverre ikke noe som helst odds ute hos Nordicbet på kampene ennå.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...