onsdag, juli 17, 2024

Drømmen er kvalikk til NM for Nittedal

Date:

Share post:

Nittedal rykket opp fire serierunder før slutt, og nå er de også blitt seriemester. Jeg tok en prat med trener Agnar Pedersen.

Nittedal har allerede rykket opp til 4. divisjon (Foto: Agnar Pedersen )

Nittedal har feid igjennom 5. divisjon denne sesongen. Opprykket var klart fire runder før slutt, og to runder før slutt er de allerede seriemester. Etter at de falt helt sammen i fjor høst har de i år stått ut hele veien. Jeg tok en prat med trener Agnar Pedersen.

Man nå jo stille det vanlige sportsspørsmålet. Hva føler du nå?

– Ekstremt god følelse, etter en tung avslutning på sesongen i fjor, gutta har virkelig vist lagmoral i år. Jeg er ekstremt stolt over hva vi har prestert i år.

Hvorfor rykket Nittedal opp?
– Vi rykket opp fordi vi har et ekstremt godt miljø i laget, og fordi vi har en bedre bredde i klubben i år enn i fjor og har ikke vært like avhengig av enkeltspillere i år. Vii er et godt trent lag som klarer å fullføre matchene på en god måte. Vi spiller en fotball hvor vi er flinke til å variere spillet og tilpasser oss motstanderen og de spillerne vi bruker.

Thomas Flemmen

Noen som fortjener ekstra ros i år?
– Jeg ønsker å trekke fram flere spillere, keeper Anders Molstad som har vært ekstremt bra i år (selv om han er dårlig trent). Forsvaret vårt har i tillegg vært meget gode, Marius Bentzon er divisjonens beste forsvarsspiller, og Nicolay Meyer har kommet inn i laget med trygghet og et ekstremt vinnerinstinkt. Thony Nguyen (høyreback) som rydder opp med ekstrem hurtighet og Jon Marsteintrædet som er meget god defensivt. Fremover så har vi en sentral midtbane med Marius Særnmo og Joachim Helmeriksen som går i krigen og er gode ballfordelere. I angrep så har vi Thomas Flemmen som burde fått betalt for å spille fotball, klart den beste spilleren og lagspilleren i divisjonen. Andreas Skjetne har blitt en av våres viktigste spillere, kriger, løper, scorer og masse assist og er en spiller som tar et kjempeansvar både på og utenfor banen. Så har vi Henrik Tømte som har vært i meget god form i hele år. Vil også skryte av Henrik Ferdinand som kom i sommer og har levert flere gode kamper nå som har vippet til vår fordel. Poteten Christopher Søberg som har kommet til og gjør vei i vellinga spesielt på det defensive, så får de andre mer selvtillit på det vi har slitt mest med, defensive dødballer. Og vil rose masse av de som har vært en del på benken som virkelig støtter de som spiller. Tom Ryen og g98-spilleren Herman Singh.

Nå blir det det 4. divisjon. Hva tror dere om det?

– Målet for 4. divisjon har vi ikke diskutert enda, men hvis GIF holder seg i 4. divisjon så ønsker vi å lage en fantastisk ramme rundt bygdeoppgjøret hvor vi forhåpentligvis trekker det lengste strået. Vi tar en kamp av gangen og håper det holder til å holde seg i 4.divisjon, drømmen er å komme seg høyt nok på tabellen for å kunne spille kvalifisering til NM.

Etter seriespillet er avsluttet vanket det både fest og reise på Nittedal-gutta.

– Vi har opprykksfest 17. oktober, og en avslutningstur til Amsterdam i november med 25 mann fra laget. Det sier mye om oss i år, avslutter Pedersen.

Allerede lørdag er det på en måte viktig kamp for Nittedal. Da skal de til Bruvollen for å møte Blaker. Et Blaker som jakter opprykk. I fjor ødela Blaker for Nittedals opprykksplaner. Blir det en liten revansje der mon tro.

Torsdag kveld vant Nittedal 4-0 over Kløfta i OBOS-cup. De møter vinneren av Lillestrøm 3 – Ull/Kisa 3 i finalen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...