onsdag, juli 24, 2024

Aurskog-Høland senket av sjansesløsing

Date:

Share post:

Aurskog-Høland jobber knallhardt og kjører Lørenskog 2 i den første halvtimen, så kommer dommeren i fokus. Lørenskog vant 3-0.

Lars-Eirik Svardahl og Aurskog-Høland var frustrerte etter kampen mot Lørenskog 2 (Foto: Espen Bråthen )

Som sagt så river følelsene i meg. Jeg er glad i Aurskog-Høland, og jeg er dypt imponert over hva de presterte mot et Lørenskog-lag med ni mann med flere kamper i 2. divisjon i år. Noen av de så og si faste. Derfor så er det trist at dommeren bommer på noen viktige avgjørelser. Eller det vil si at Aurskog-Høland også burde scoret på noen av de store sjansene sine.

Jeg sliter også med å forstå hvorfor Lørenskogs spillere sutrer i mange situasjoner. De fleste spiller som sagt i 2. divisjon. Holder på slik der også? Det er en kultur som jeg syns er ufin, og jeg har hørt det fra andre lag i år. Lagledelsen kaller til og med Aurskog-Høland for en møkkaklubb etter kampen.

Hjemmelaget presset veldig høyt og stresset Lørenskog i starten. Bortelaget klarte ingenting da AHFK med Stian Skjeggenes  kjørte på med presset.

Allerede etter fem minutter hadde Lars-Eirik Svardahl to store sjanser. Gode Vetle Rygh så ut som en rundingsbøye, og han ble mer og mer frustrert. Svardahl løper seg fri alene mot keeper etter sju minutter. Han blir vinket av for offside noe som var helt feil. Minst en meter onside der. Lørenskog har et par kontringer, men ikke noe som blir farlig. Etter 13 minutter lobber Rygh ballen nesten i eget mål. To minutter senere løper Svardahl seg fri igjen, men Manpreet Singh redder.

Rødt til Skjeggenes
Hjemmelaget fortsetter og de treffer godt med kampplanen med Martin Vestreng litt bak Svardahl. Skjeggenes vinner alt av dueller som gjør at de kan kontre høyt i banen. Lørenskog blir lei Skjeggenes, og det blir mye skriking. Det første gule kortet får Skjeggenes etter at Dausch har han i ryggen. Frispark ja, men har vært styggere taklinger der ute uten kort. Det var også unødvendig av Skjeggenes å gå så hardt i feilvendt spiller.

Det andre gule kommer et par minutter senere. Skjeggenes skal ha klart frispark i situasjonen først da han dyttes/rives, og da smeller han inn i Rygh. Rygh ligger og skriker i 30 sekunder og Løbersli tar opp det gule og så det røde. Rygh spretter opp og tar frisparket som ingenting har hendt.

Nå snur selvfølgelig kampen litt. Lørenskog løfter opp laget, men skaper lite. Det er AHFK som skaper sjansene. Svardahl har to store sjanser men klarer ikke å få ballen i mål. Aurskog-Høland burde ledet etter denne førsteomgangen uavhengig av dommeren.

Straffebom av Vestreng

Hjemmelaget får straffe tre minutter ut i den andre omgangen. Martin Vestreng blir felt når han er på vei inn i feltet. Straffen tar han selv, men blåser den over mål. Tre minutter senere setter meget gode Walid Idrissi inn ledermålet til Lørenskog 2. Bortelaget har mye ball i perioden og de er meget gode balltrillere, men skaper lite. Idrissi er farlig frempå etter 60 minutter med lobben går utenfor Hemmingbyes mål. Ti minutter senere sklir Lars Kopperud ved siden av Lørenskog-spiller uten å være nær han, men Løbersli klarer å blåse frispark. Det frisparket setter Ouhadou strålende inn via stanga og bortelaget leder 2-0.

Svardahl får gult kort etter protester. Det har jeg aldri sett før og sier vel egentlig sitt.

Rødt kort til Lørenskog
18 minutter før slutt løper Martin Vestreng seg fri og Amir Dausch river han ned som bakerste. Jeg syns det var strengt dømt av Løbersli fordi Vestreng faller lett i den situasjonen. AHFK fikk blod på tann nå og løftet opp alt og alle. Svardahl fortsetter å leke med Lørenskog og på et nytt raid feier Rygh han ned – dagens klareste gule.

Ti minutter før slutt punkterer Lørenskog 2 kampen. Idrissi løper fra AHFKs forsvar og lobber ballen over keeper og i mål. AHFK produserer et par gode sjanser, men Manpreet Singh er god i kveld.

Det koker godt når dommeren blåser av kampen, og det er heftig munnhuggeri mellom AHFK og Lørenskog.

Dette var uansett den klart beste 4. divisjonskampen jeg noensinne har sett. Veldig høyt tempo og med gode spillere på begge lag. Det skal mye til hvis ikke disse to lagene rykker opp.

Andre resultater:

Eidsvold IF – Årnes 1-1
Eidsvold Turn 2 – Rømskog 3-1
Skedsmo 2 – Nannestad 6-0

PS! Saken er oppdatert. Jeg har sett litt video fra kampen, og ønsker å roe litt ned. Løbersli har dømt mye bra i år, og jeg har roset han ofte for det. Jeg føler at han ikke hang med i denne kampen, og det står jeg for.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

5 COMMENTS

  1. Akkurat slik holder Lørenskog på også på juniornivå, så er nok ikke tilfeldig at man ser det også i 4.div og 2.div….Ukultur fra A til Å dessverre, hvor det virker som dårlig oppførsel er et must for å dra den blå drakta over hodet.

  2. Er jo uansett morsomt å se hvor farget en blogg kan bli. Ganske sikker på at hvis du forhører deg rundt på Romerike så fremstår AHFK som survete også. I går inget unntak. Man må rett og slett være farget til tusen for å påstå noe annet enn at AHFK survet mye i går. Inkludert muppetshow blandt tilskuere og benken. Survegjeng som bar preg av at de ikke har møtt mye motgang i år.

    • Ja, AHFK begynner å klage mye etter hvert de også pga oppførselen til Lørenskog og pluss at de ikke får noe som helst fra dommeren. Det er selvfølgelig ikke bra nok. Lørenskog kaller AHFK møkkaklubb, og nå kjører du på med å kalle alle tilskuere og benken for muppetshow…. Hva sier det om deg (og Lørenskog)?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...