onsdag, juli 24, 2024

Tips foran 20. serierunde i 4. divisjon

Date:

Share post:

De tre favorittene i rotteracet om to opprykksplasser skal vel vinne sine kamper enkelt i den 20. serierunden. Eller skal de det?

Blir det krumspring denne serierunden også? (Foto: Espen Bråthen )

Aurskog-Høland feide over Rømskog. Lørenskog 2 tok til slutt alle tre poengene mot Eidsvold, og de er nå på andreplass etter at Fet spilte 1-1 mot Åkrene. I bunnen er det fortsatt jevnt, og det blir spennende utover høsten.

Tirsdag:

Fu/Vo 2 – Eidsvold Turn 2

Fu/Vo har fire strake tap, og Turn 2 nærmer seg de på tabellen. Hjemmelaget er forsterket med Petter Linstad i kveld. Ellers er det på det jevne for Heibergs gutter.

Turn har tre seire på de fire siste. Plassen er sannsynlig reddet. De kommer med et godt lag i kveld, og det er tålig balansert. Trioen Solberg, Kristiansen og Gawecki blir en håndfull for Fu/Vo. De har også spedd på med Halvorsen og Madsen, som har fått bra med kamper i 2. divisjon.

Mitt tips: 2-3. Ruud og Kvalness for Fu/Vo 2. Gawecki, Solberg og Kristiansen for ET2.

Kløfta – Aurskog-Høland

Nordicbet har AHFK som stor favoritt til 1,13 i odds. Er vel greit det, selv om Kløfta har forsterket med gode Hiwa Poor. Kløfta kommer med tålig bra lag i kveld, men jeg er usikker på hvor godt trent de er. De er nødt til å skaffe seg poeng snart, og de har hatt godt tak på AHFK tidligere.

Bortelaget kommer uten Lars-Petter Østengen som har fått en lårskade. Martin Fjellheim kommer inn for han. De feide over Rømskog i forrige kamp, og kjører på videre. De skal vinne denne kampen hvis de unngår undervurderings-fella.

Mitt tips: 1-3. Olsen for Kløfta. Svardahl, M. Vestreng og Jensen for AHFK.

Nannestad – Eidsvold IF

Eidsvold har også 1,13 i odds. Den er vel nesten for høy :-). Klar borteseier. Nannestad vant overraskende motsatt oppgjør, men gjør ikke det i kveld. Det er forresten et skikkelig Dahl-oppgjør i kveld. Eidsvolds Otto Dahl møter sin far, Per, som er trener og broderen Dan-Remy.

Eidsvold mangler Espen Berg Ottesen (tre gule) og Stian Halberg av de viktigste spillerne. Berg Ottesen skadet seg også i forrige b-kamp.

Mitt tips: 1-4. Voksøy for Nannestad. Iversen 2, Rødsrud og Dahl for EIF:

Onsdag:

Fjellhamar – Åkrene

Herlig spill på Fjellhamar hos Nordicbet. De gir hele 1,75 i odds på Fjellhamar-seier.

Torsdag:

Raumnes og Årnes – Fet

Årnes kan utfordre Fet her, hvis ikke Fet løfter seg siden siste kamp. Årnes har begynt høsten på en god måte og jakter kvalikk til NM. Nordicbet gir 1,46 på Fet-seier, og det er fornuftig. For de litt ville er oddsen 3,30 på Årnes.

Mandag:

Lørenskog 2 – Skedsmo 2 Res: 9-2

Lørenskog 2 har nå gått ut og sagt at de skal rykke opp. Nå er de på andreplass etter Fets feilskjær mot Åkrene. De stiller som vanlig godt lag. Denne gangen er de også med seg Mads Solberg. Sammen med spissene Idrissi og Nordbye skal dette også bli en ny trepoenger.

Skedsmo2 kommer også med tålig godt lag. A-lagets vinger Christian Bjerkenes og Sebastian Lobmann er med. Jeg ser at Lobmann er satt opp på benken, så han har sikkert en kjening med skade. Tømte og Bjerkreim gir også god rutine i dette oppgjøre.

Mitt tips: 3-2. Idrissi og Nordbye 2 for Lørenskog. Bjerkenes 2 for Skedsmo.

Spilt tidligere:

Rømskog/Setskog – Gjelleråsen 1-4

Tipsene fylles utover uka.ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...