onsdag, juni 12, 2024

Klasseforskjell mellom Aurskog-Høland og Rømskog/Setskog

Date:

Share post:

Det var klasseforskjell i lokaloppgjøret mellom Aurskog-Høland og Rømskog/Setskog. Hjemmelaget vant 5-0 foran nesten 600 tilskuere på Bjørkelangen.

Aurskog-Høland takker supporterne etter 5-0-seieren over Rømskog/Setskog

Publikum strømmet til Bjørkelangen. De kom i fra alle kanter og inn på tribunene eller langs gjerdet. Det var 460 betalende pluss minst 100 barn og ungdom. Jeg tok en grovtelling og det var nærmere 600 enn 500 der. Rammen var satt, og nå gledet vi oss til et skikkelig lokaloppgjør.

Det ble dessverre aldri spennende. Rømskog yppet seg litt i starten og skapte en halvsjanse. Så var hjemmelaget nådeløs. Lars-Petter Østengen og Jørgen Jovall Dahl gikk i duell, men ballen gikk over. Der kom Stian Skjeggenes stormende og tok ballen fra Marius Fagersand. Han dundret ballen ned i hjørnet. Fire minutter senere tar Østengen ned en lang ball. Innlegg header Lars-Eirik Svardahl i mål.

AHFK ville mest

Aurskog-Høland jobbet mest og de ville mest. Da vinner man som regel fotballkamper. Et par av målene er rett og slett scoret på rein vilje. Nummer tre satte Kaptein Lars Kopperud. Han var høyest på en god corner av Vegard Aaserud. Han headet ballen ned i bakken før den gikk i tverrliggeren og inn. Det beste eksempelet på vilje er 4-0-scoringen. Stian Skjeggenes og Vegard Aaserud løper 50 meter hjemover, kriger til seg ballen og Skjeggenes gir den til Martin Vestreng. Han drar av en mann og smeller ballen i mål med sitt gode venstrebein.

Den andre omgangen ble et lite antiklimaks. Regnet begynte å hølje ned. Ikke som spådd altså. Aurskog-Høland tok det litt roligere, og Rømskog var ikke gode nok til å utfordre hjemmelaget. De fikk totalt sett kanskje to målsjanser. Det skal sies at de savnet noen spillere til denne kampen, men det var uansett for store forskjell mellom lagene.

Det siste hjemmemålet løp Svardahl inn. Jonas Hemmingby klinket til et utspill, og Svardahl løp seg fri og lobbet over Håkon Berger.

Etter kampen hyllet hjemmelagets supportere laget sitt, og motsatt. Det er fantastisk med bluss, jubel og ekstra god stemning på en fotballkamp. Skauingene kom også med mange folk på kamp.

Bilder fra kampen (Spør før du bruker bildene – de er mine :-)):

Klar straffe til Østengen der, men vanskelig for dommer å se.

Her kunne Jovall Dahl blitt utvist. To strak armer i ryggen på Ola Vestreng.

Svardahl scorer

Kopperud scorer

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...