søndag, mai 19, 2024

– Blør for laget

Date:

Share post:

Aurskog-Hølands midtstopper, Lars Kopperud, ble utnevnt som ny kaptein foran årets sesong. De hvites spiller nummer 17 har vært stabiliteten sjøl i år.

Det blir nye dueller på Lars Kopperud (kaptein) mot Rømskog 5. september (Foto: Espen Bråthen =

Nå gleder han seg til årets viktigste lokaloppgjør. Nabofeiden mot Rømskog/Setskog.

– Dette lokaloppgjøret er så klart viktig, men mest av alt veldig gøy. Vi er revansjesugne etter en dårlig bortekamp i vår der vi ikke var helt på nett, sier Lars.

Hvor viktig er oppgjøret for deg?

– Kampen i seg selv er ikke noe mer enn tre poeng, som alle andre kamper. Men, vi vet at det er Rømskog/Setskog som står på motsatt banehalvdel, som elsker å prøve å slå oss, gjør det ekstra morsomt, sier bjørkelangingen, og fortsetter ivrig: – Pluss forhåpentligvis masse folk som ser på vil gjøre rammen fantastisk tror jeg. Supporterne våre er viktig for oss, og slik som dem har støtta oss i år er vi alene om 4. divisjon uansett avdeling tror jeg. De gjør at vi yter det lille ekstra som har hjulpet oss på tunge dager, sier Lars.

Så du er fornøyd så langt med sesongen?

Lars Kopperud

– Helt enestående. Resultatmessig har den jo vært kanon, det sier jo seg selv uten tap. At vi snitter 20 mann på hver eneste trening, hvor alle kommer for å trene og ikke bli trent, gjør mye med motivasjonen til å være med, forklar Kopperud.

Kopperud har spilt alle 18 kampene til nå, og laget står med 15 seire og to uavgjort med 81-20 i målforskjell. Stallen har blitt bredere og bredere utover i sesongen, til tross for at noen også har reist i militæret og på skole.

– Veldig morsomt at lokale gutter vender hjem fra klubber «innafor» for å være med oss. Det viser at vi gjør noe riktig. Og at supporterne kommer i hopetall til for eksempel Vormsund en mandagskveld i sprutregn er fantastisk. «Gamle BSF- og HIL-patrioter står side om side og roper på samme lag syntes jeg er gøy, og sikkert enda morsommere for de som er eldre enn meg igjen. sier Lars


Hvorfor vinner Aurskog-Høland kampen?

– Vi vinner fordi vi har mange ekstremt gode spillere som innehar kvaliteter som hører hjemme i en eller to divisjoner høyere. Samtidig har vi vist i år at vi er et kollektiv som nekter å tape. Vi jobber og blør for kameraten utpå banen. Det har hjulpet oss til nå, og vil være med å vinne på lørdag

Du kan oppleve dette herlige lokaloppgjøret på lørdag 5. september. Avspark er 17:00. Her blir det fullt trøkk på tribunene og på banen. Møt opp og støtt de lokale gutta!

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...