fredag, juli 12, 2024

Tips foran 18. serierunden i 4. divisjon

Date:

Share post:

Den 18. serierunden står for tur. Topplagene kjører på, og det blir mer og mer spennende i bunnen. Jeg forventer også målfest i noen av kampene.

Aurskog-Høland og Fet kjører på, men like bak vaker Lørenskog 2 (Foto: Espen Bråthen )

Runden åpner mandag med Åkrene mot Eidsvold Turn 2. Åkrene vant sist, og har fått litt heng på lagene foran. Ellers spilles fem kamper på tirsdag, og avsluttes på onsdag med Fjellhamar-Gjelleråsen. Skal vi kanskje kalle de en sekspoengerskamp?

Eidsvold Turn 2 vant 5-3 over Åkrene i en forrykende kamp på Åkrene Arena mandag.

Tirsdag:

Rømskog/Setskog – Skedsmo 2

Skauingene tok overraskende ett poeng mot EIF etter en sen A. Sandby-scoring. De gir seg aldri. Nå Olaf Kind tilbake fra jakt, men Håkon Bergsjø er fortsatt ikke klar. Der har Jørgen Jovall Dahl spilt godt, så ikke så stort savn som forventet.

For Skedsmo 2 er det en litt svakere stall, men det har tre strake seire og kan vinne på Setskog stadion. Klemp, Bjerkreim, Hage og Davies er spillere med god 3. divisjonserfaring.

Mitt tips: 3-3. J. Sandby 2 og A. Sandby for R/S. Davies 2 og Kilmork for S2.

Fu/Vo 2 – Aurskog-Høland

Fu/Vo kjører på, men har to strake tap. Nå er EIF og Rømskog like bak. Trener Heiberg var klar på at de ønsker å slå AHFK da jeg pratet med han på lørdag. De kommer også med et langt bedre lag enn i det siste.  De to nye, Rismoen og Brovold, er med, og de kan plusse på med gode Torgnesskar, Sannerud og Ruud.

Aurskog-Høland stiller uforandret siden seieren mot Fjellhamar. Svardahl og Østengen har til sammen scoret 40 mål for AHFK, og dermed scoret over halvparten av lagets 76 mål. Nye Martin Fjellheim (fra Strømmen) er på plass på benken, så stallen er blitt enda bedre.

Mitt tips: 2-2. Rismoen og Kvalness for Fu/Vo 2. Svardahl og M. Vestreng for AHFK.

Lørenskog 2 – Raumnes og Årnes

Sikker hjemmeseier dette her. Idrissi og Singh fikk bare en kamp hver. Snodig med Idrissi. Det han sa burde gitt flere kamper. Idrissi og Nordby er spissparet i kveld, og da er det alltid farlig. De er mer enn gode nok til å vinne enkelt i kveld.

Årnes er blitt bedre, men her kommer de ikke til å henge med. De har en liten sjanse hvis de klarer å bruke det store bakrommet til Lørenskog.

Mitt tips: 4-1. Idrissi 2 og Nordby 2 for LFK 2, Hansen for Årnes.

Kløfta – Eidsvold IF

Et slags lokaloppgjør. EIF skal være sterkere enn et Kløfta som får en tøff høstsesong. Kløfta kommer uansett med et godt lag i kveld. Alle bærebjelkene er med, men så får vi se hvor godt de har trent.

Godt trent begynner EIF-spillerne å bli. De har vært solide den siste tiden, selv om de mistet seieren like før slutt mot Rømskog/Setskog. Til denne kampen mangler Magnus Iversen. Ørjan Hustad kommer inn, og det ser ut til at de dytter G. Granheim opp i angrepsrekka i sin 4-3-3.

Nordicbet har Eidsvold som stor favoritt til 1,54 i odds. Jeg tror jeg slenger inn noen kroner på uavgjort i dette oppgjøret til 6,05 ettersom det er lokaloppgjør pluss at Kløfta har et solid lag.

Mitt tips: 2-2. Olsen 2 for Kløfta, og Rødsrud og Dahl for EIF.

Nannestad – Fet

Klar borteseier, og den blir ganske stor tipper jeg. Enda flere mål for Blix her, og han kan stikke fra i Østengen og Svardahl på toppscorerlista.

Nordicbet har Fet til 1,05. Helt riktig.

Mitt tips: 1-6. Eriksen for Nannestad. Blix 3, Sanderlien, Mathisen og Bergan Foss.

Onsdag:

Fjellhamar – Gjelleråsen

Rundens viktigste kamp. GIF er på nedrykk (akkurat nå er tre lag på nedrykk i 3. divisjon, og det rykker tre ned fra 4. divisjon), men kun på målforskjell bak FFK. GIF har -16 og FFK har -5.

Mandag:

Åkrene – Eidsvold Turn 2 3-5

Endelig en tre-poenger til Åkrene. Gjelleråsen kjørte mye av kampen, men Åkrene var effektive. I kveld er det fleste med for hjemmelaget. Viktige Thomas Persson er med. En som ikke er med er Kjetil Transeth som fikk sitt tredje gule kort mot GIF.

Eidsvold Turn gikk på en smell mot et godt Fet-lag sist. De har vært solide før det, men nå er de fortsatt godt gravd ned i nedrykkstriden.

Dette er også et lite «hat»-oppgjør. Det har vært en god del grums mellom disse to lagene de siste sesongene.

Mitt tips: 2-2. Baybutt og Christiansen for Åkrene. Solberg og Kristiansen for ET2

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...