onsdag, juni 12, 2024

Kapteinene er klare til et forrykende oppgjør

Date:

Share post:

Både Aurskog-Høland og Fet sine kapteiner er klare til et skikkelig toppoppgjør. AHFKs Lars Kopperud og Fets Mathias Hoftvedt er fornøyde med årets sesong.

Fet er serieleder og bakerst har Mathias Hoftvedt stått godt. De har holdt nullen i flere kamper, og det har gitt Fet mange poeng. Når de i perioder har øst inn mål så er det fortjent at de leder serien.

– Jeg er så langt veldig fornøyd med årets sesong. Vi har spilt mye god offensiv fotball itilleg til å være solide bakover. 11 seiere og ett tap sier jo sitt. Personlig er jeg også fornøyd. Holdt nullen i seks kamper, og det i de ti første, sier Hoftvedt.

På motsatt banehalvdel står det flere gode kamerater til Hoftvedt. Kapteinen er Lars Kopperud, et verv han tok over foran årets sesong.

– Jeg er veldig godt fornøyd så klart. Spilt mye god fotball, scora masse mål og holdt tett bakover, sier Kopperud, men forventer en tøff kamp på Høland.

100% innstilling
– For at vi skal vinne på torsdag kreves 100% innsats fra samtlige 11, pluss de som kommer inn. Presisjon, nøyaktighet og ikke slurve på noe som helst. da har vi et veldig godt utgangspunkt. Gjør vi dette kommer vi til å vinne, sier midtstopper Kopperud. Kapteinkollega Hoftvedt er inne på det samme for Fet sin del.

– Vi må være ekstremt nøye på omstilling når vi mister ballen i tilleg må vi være nøyaktige fremover på banen, og ikke midt må vi ville mest. Vi har vel et litt mer rutinert lag, det pleier å komme godt med i slike kamper, og det treng for å vinne denne kampen.

Begge gutta er fulle av ros til motstanderen.

– Jeg synes det er et veldig bra lag, og med offensive klasse spillere som Svardahl, Vestreng og Østengen er de veldig vanskelige å stoppe. Virker som om Arne Henrik Vestreng virkelig begynner å få ut potensialet i gruppa, sier Hoftvedt om AHFK.

– Min mening om Fet er at de er et godt fotballag. De jeg kjenner på laget er trivelige karer. Hater derimot Fedrelandet, mye dårlige kamper på grusen der nede tidligere, sier Kopperud.

Hvem vinner, karer?

– 3-1 til oss, sier Kopperud.

–  Tipper Aurskog-Høland kommer til å styre mye av kampen, men at vi scorer på en dødball og vinner 1-0. Det er hvertfall drømmetenkning, sier Hoftvedt.

Bloggen ønsker gutta lykke til i kveld!

Det er flere spill på kampen hos Nordicbet. AHFK er gjort til litt for stor favoritt, mener nå jeg. Sjekk ut spillene her.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...