fredag, juni 21, 2024

Mens vi venter på årets lokaloppgjør mellom AHFK og Fet

Date:

Share post:

På torsdag møtes 4. divisjons to beste lag. Serieleder Fet skal til Høland stadion for å møte Aurskog-Høland. Alle gleder seg til denne kampen. Det kommer til å bli en herlig dyst.

Frode Sanderlien og Lasse Bergan Foss var motstandere i 2013. I år er de på samme lag, og skal prøve å slå Aurskog-Høland. (Foto: Espen Bråthen )

Begge lagene feier igjennom så og si alle kampene de spiller om dagen. Fet leder serien med 33 poeng, ett foran AHFK. Fet har 50-13 i målforskjell og AHFK har hakket bedre med 53-14. De er henholdsvis seks og sju poeng foran Lørenskog 2 som er på tredjeplass.

Nå skal det sies at lagene i siste serierunde ikke imponerte noen. Begge lagene virket tunge, men det er mulig de bare gleder seg til torsdagens oppgjør.

Det er flere likheter mellom klubbene, slik det er nå. De har begge rekruttlag i 5. divisjon, og de er flinke til å bruke yngre spillere. Spillerne kjenner hverandre godt også. Det ble mange gode diskusjoner på årets midtsommerfestival. Både Fets Lasse Bergan Foss og Mathias Hoftvedt har spilt i begge klubbene. Og de bor faktisk i Aurskog-Høland.

Fet vant begge


Lagene møttes sist i 2013. Det året rykket Fet opp til 3. divisjon. Fet vant 1-0 hjemme på Fedrelandet etter en scoring på overtid av Albin Shala. På høsten vant Fet igjen. 4-2 på Bjørkelangen vant de etter tre scoringer av Christoffer Blix og en av Espen Søgård. For AHFK scoret Lasse Bergan Foss og Anders Presterud. Begge de to er nå i Fet.

Fet har ni strake seire. AHFK har ikke tapt i år og har kun to uavgjorte som poengtap. Dette er nødt til å bli en fantastisk kamp. Jeg oppfordrer alle som kan komme å gå på kampen som spilles torsdag på Høland stadion kl. 19:00. Klarer vi 300 tilskuere?

Logg deg på Facebook og bli med på eventet. Her kommer det en god del informasjon før kampen.

https://www.facebook.com/events/380179898857860/

Det kommer intervjuer med spillere, og det kommer en børs.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...