torsdag, juli 18, 2024

Fet med ni strake seire

Date:

Share post:

På en herlig solfylt gressmasse på Rømskog vant Fet 2-1 over Rømskog etter en jevn kamp.

Christoffer Blix og Fet vant 2-1 over Rømskog/Setskog (Foto: Espen Bråthen )

Det har vært midtsommerfest i helgen så fotball har vært litt nedprioritert, selv om det har vært mye heftig fotballprat på midtsommerfesten både fredag og lørdag. Som en del av oppvarmingen til lørdagens festival stod Rømskog – Fet på programmet. For en gangs skyld nøt jeg en kamp isteden for å ta bilder og blogge. Det ble et par kalde øl sammen med masse hyggelige folk. Så og si hele Aurskog-Høland FK var på kampen.

Kampen var jevn i store perioder. Hjemmelaget startet best og brødrene André og Jøran Sandby var mer enn en håndfull for Fets forsvar. Mathias Hoftvedt hadde noen gode redninger i den første omgangen. Litt over midtveis i omgangen fikk Fets toppscorer, Christoffer Blix, en smell i foten, og spissen måtte bytte.

– Det gjør vondt i undersiden av fotbuen. Det virker som en strekk eller noe, sa Blix etter kampen. Marius Tolsciner kom inn og Birger Jönsson ble flyttet opp som spiss. Like etter driblet han seg gjennom Rømskogs forsvar og scoret. Bra av Jönsson.

Like før pause måtte også midtstopper Atle Søgård ut med skade. Han pådro seg en lyskestrekk, men han sa selv etter kampen at han blir klar til torsdagens oppgjør mot Aurskog-Høland.

15 minutter ut i andre omgang fikk Rømskog/Setskog sin velfortjente utligning. André Sandby klinket inn scoringen fra sju meter. Utagbart for Hoftvedt. Omgangen var jevn hele veien, og det var noen sjanser begge veier. Fem minutter før slutt fikk Fet frispark på cirka 40 meter. Frode Sanderlien slo et godt frispark, og alltid målfarlige Lasse Bergan Foss steg høyest og headet ballen i mål. Nok en gang viser Fet at de står på til siste spark. Da den gode dommeren, Rune Løbersli, blåste av jublet Fet høyt og lenge – det viser hvor viktig denne opprykkskampen er. Og på torsdag møtes de to topplagene. Det blir fantastisk!

I tillegg til Fet og AHFK jakter Lørenskog 2 opprykk. De fikk et litt overraskende skudd i baugen av Fjellhamar i dag. De ledet komfortabelt med 4-1 før Fjellhamar startet opphentingen. De ga seg ikke før de til slutt utlignet til 4-4. Lørenskog er tre poeng bak AHFK (en kamp mindre spilt) og sju poeng bak Fet.

På Årnes fikk Raumnes & Årnes besøk av EIdsvold Turn 2. Ikke mye å rapportere derfra  – det endte 0-0.

Mandag er det Skedsmo 2  – AHFK og EIdsvold – Gjelleråsen. Tirsdag spilles Åkrene – Nannestad og Kløfta – Fu/Vo 2.

Jeg tipper det blir 5. divisjon på meg. Sørumsand gjester nabo Blaker på Bruvollen mandag.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...