onsdag, juli 17, 2024

Tips foran 11. serierunde i 4. divisjon

Date:

Share post:

Nå er moroa igang igjen. Tre kamper spilles mandag, tre på tirsdag og en på onsdag. Her er mine tips.

Eivind Damstuen og Kløfta møter Fjellhamar. AHFK møter Eidsvold (Foto: Espen Bråthen )

Les også: Statistikk for 4. divisjon


Det ble tålig gode tips av meg på mandagen. Det var vel egentlig Mads Hansen sin feil, med sin 3-3-scoring på overtid :-). Det var uansett viktig for et Årnes i motgang.

Her er tirsdagens tips:

Aurskog-Høland – Eidsvold

Dette blir en forrykende kamp. Hjemmelaget er i storform om dagen, og har 18-2 i målforskjell på de to siste. Radarparet Østengen og Svardahl har scoret fem mål hver på de to kampene. De må gjøre noen endringer i dag ettersom Stian Skjæggenes og Inge Olberg er borte. Inn kommer Ola Vestreng og Steffen Krogstad.

For EIF er snart de fleste tilbake. Nå kan ikke skylde på skader. David Jansen er dyttet ned i forsvar igjen, og Espen Berg Ottesen er tilbake på midten. Nye Lars Oskarsen er også på plass, og backen er satt opp som ving i kveld. De går nok ut i 4-3-3, og det blir spennende å se hvordan formen er på noen av nøkkelspillerne. Eidsvold har faktisk mye press på seg i og med at de må vinne i kveld hvis de skal klare å henge på i toppen. De har også god statistikk i de tre siste kampene mot AHFK

Nordicbet har AHFK som favoritt til 1,61 i odds. Det mener jeg er en spillbar odds. Uavgjort til 5,75 er også en mulighet. Det blir jevnt på Høland stadion.

Mitt tips: 2-1. Svardahl og Østengen for AHFK. Rødsrud for EIF.

Fet – Skedsmo 2

Serielederen har en god del spillere borte i kveld på grunn av jobb og sykdom. Den viktige keeperen Mathias Hoftvedt ligger med feber og inn kommer ukjente Gottfried Osei-Ofei. Det ryktes at det er mye opp og ned. Erik Torud, Anders Eriksen og Mads Jarnbjo mangler også, pluss noen som har vært innbyttere. Men, Fet er uansett så gode offensivt med Bergan Foss, Søgård, Sanderlien og Blix så de burde vinne mot et tålig godt Skedsmo 2.

Bortelaget har med seg Bjerkreim, Sandvik, Hagen og Bjerkenes som har spilt mye i 3. divisjon. I tillegg har Sander Wang vært god både i 4. divisjon og nå sist i 3. divisjon. Jeg tror Skedsmo 2 kan utfordre Fet i kveld, men de er litt for svake bakover på banen til å ta poeng.

Mitt tips: 3-2. Blix, Søgård og Bergan Foss for Fet. Bjerkenes og Wang for S2.

Eidsvold Turn 2 – Nannestad

Ingen av disse lagene har lagt ut lagene sine ennå. Ser man på Turns 2. divisjonskamp i helgen så kommer både Piotr Gawecki og Fredrik Kristiansen. Eiven Solberg var på benken i helgen, og han starter helt sikkert på midten. Han er en god 4. divisjonsspiller.

Nannestad sliter, som forventet. De har forsterket med Rolf Hushagen og Lasse Holum Hansen. Hansen scoret 23 mål på 21 for Nannestad i 2012. Han kommer fra Sørøy hvor han har scoret tre mål på fire kamper i år. Det vil forsterke laget, og så får vi se hvor langt det rekker.

Mitt tips: 3-1. Gawecki, Kristiansen og Modal for ET 2, og Holum Hansen for Nannestad.

Mandag:

Rømskog/Setskog – Fu/Vo 2

Hjemmelaget har hatt det litt tungt med tunge fravær i de siste kampene. Nå er derimot Jøran Sandby tilbake, og da er skauingene et mye bedre lag. I tillegg er Håkon Bergsjø tilbake, pluss at Jørgen Jovall Dahl er i form – dermed danner de to stopperpar og Stian Flies går ut på backen igjen. Marius Heggedal flyttes opp på midtbanen der han hører hjemme. Viktor Nilsen er satt ut. Han scoret for Aurskog-Hølands juniorlag (samarbeid med Rømskog og Søndre) i toppkampen mot Ull/Kisa 2 i går.

Fu/Vo 2 kommer med et greit lag i kveld mot Rømskog. Jeg savner et par mann, men med blant annet Stian Westerheim og Martin Skolbekken kommer de med spillere som har spilt mye i 3. divisjon. Fu/Vo henger overraskene nok med i toppen, og de spilte godt mot serieleder Fet i forrige runde. Jeg gleder meg til å se kampen i kveld.

Mitt tips: 3-2. Jøran Sandby 2 og André Sandby for R/S. Skolbekken og Kvalness for Fu/Vo.

Åkrene – Lørenskog 2

Rødtrøyene vant sin første kamp. Etter det har tre uavgjorte og seks tap og en målforskjell på 6-25. De sliter med å stille lag, og de henger ikke helt sammen om dagen. De har nå åtte strake hjemmekamper, noe som gjør at de kan plukke poeng fremover. Men, i dag plukker de ingen poeng.

Lørenskog 2 kommer med et sterkt lag i kveld også. De har ikke lagt ut laget sitt ennå, men spillere som Idrissi, Bugge og Nordby var ikke involvert i siste a-kamp. Det er solide spillere på dette nivået.

Mitt tips: 1-6. Hexeberg for Åkrene. Bugge, Idrissi 2, Nordby 2 og Dausch.

Gjelleråsen – Raumnes & Årnes

Grønntrøyene slo tilbake med seier mot Nannestad etter tapet mot Lørenskog 2. Trener Robin Ødegård har fått fart på laget igjen, og etter at Fredrik Larsen kom tilbake har de vært solide. Det skal sies at de har to tap på tre kamper, så de er ennå ikke borte fra en eventuell nedrykksstrid. Alle slår alle – utenom topplagene.

Årnes er i fritt fall. De har fire strake tap og 4-22 i målforskjell. Jeg har sett kampene mot EIF og AHFK og de har vært overraskede svake. De har gode spillere i alle ledd, men de henger ikke sammen. Når innsatsen ikke er på topp heller da blir det stygge tap. Nå skal de spille borte, og de kan ligge lavt og prøve å være mer kyniske. Spissene Tønnesen og Hansen vil få bakrom i kveld, og de kan kanskje kontre GIF i senk. Nå er jeg usikker på det ettersom de spiller sin egen stil hele veien. Det pasningsspillet de legger opp til er ambisiøst og er ikke tenningen der blir det vanskelig.

Nordicbet har GIF som favoritt, og det er riktig. Oddsen på 1,53 er god, syns jeg.

Mitt tips: 3-1. Sørensen, Larsen og Bergseth for GIF. Hansen for Årnes.

Tirsdag:
Aurskog-Høland – Eidsvold IF
Eidsvold Turn 2 – Nannestad
Fet – Skedsmo 2
Onsdag:
Fjellhamar – Kløfta

5. divisjon:

Det spilles tre kamper i 5. divisjon også. Aurskog/Finstadbru får besøk av Ull/Kisa 3 (jeg ser vel andre omgangen der). Serieleder Nittedal reiser til Borgen, og Løvenstad tar i mot Sørumsand. Nordicbet har 1,25 i odds på SIF-seier og den er meget spillbar.

3. divisjon:

I 3. divisjon jakter Skedsmo Asker. De møter et ungt Ull/Kisa 2 borte. I Marikollen tar Rælingen i mot Strømmen 2. Rælingen trenger poeng, men møter et godt Strømmen-lag. Konate, Moen Hansen og Achrifi blir leie å bryne seg på.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...