torsdag, juli 18, 2024

Svardahl og Østengen senket Årnes

Date:

Share post:

For et spisspar Aurskog-Høland har. Lars-Eirik Svardahl og Lars-Petter Østengen lekte med Raumnes & Årnes i 9-2-seieren.

Lars-Eirik Svardahl scoret tre mål mot Raumnes & Årnes (Foto: Espen Bråthen).

 På en herlig solfylt Årnes stadion ble alle tilskuerne vitne til målshow av bortelaget. Anført av Lars-Eirik Svardahl og Lars-Petter Østengen herjet de med Årnes i så og si samtlige minutter. De kunne ha scoret mange flere enn ni mål.

Allerede etter to minutter presenterte spissparet seg. Østengen vant ballen, spilte til Svardahl, og han scoret alene med keeper og 1-0 til bortelaget. Svardahl er tydligvis i form nå, og Østengen nærmer seg go’formen etter en lengre skadeperiode i vinter. Etter 16 minutter dribler Svardahl to mann før han triller ballen over til sin spisskollega, Østengen. AHFKs nummer ti rullet ballen over streken.

Midtveis i omgangen løper Østengen seg fri, men han blir felt av Årnes sin ene forsvarsspiller. Straffen setter Martin Vestreng ned til høyre for keeper. 3-0 til hvittrøyene.

Hansen med brassemål


Så skjer det noe snodig. Årnes får tre sjanser og scorer på to av de. Årnes’ første redusering var fantastisk. Mads Hansen brasset ballen i bue over Jonas Hemmingbye og i mål. Strålende utført. Like etter kommer Hansen igjen, men da redder Hemmingbye godt. Etter 30 minutter reduserer Årnes igjen. Denne gang med kaptein Hans Kristian Hofsrud.

Men, dette vil ikke spissduoen Svardahl/Østengen være med på. Østengen tar ned en avklarering og kliner til fra 22 meter. Ballen suste i nettet bak Jens-Fredrik Nygaard. Like etter sitter den igjen for bortelaget. Egentlig undøvendig, men la gå. Østengen vinner ballen, Spiller til Svardahl som triller ballen til Stian Skjeggenes. Midtbanespilleren scorer AHFKs femte mål.

Stian Skjeggenes scorer for AHFK (Foto: Espen Bråthen )

Rett i angrep

Det tok to minutter ut i andre omgang, og denne gangen var faktisk ikke spissene direkte involvert. Joar Akselsen stusset inn en heading av Skjeggenes. Eller det var jo Svardahl som skaffet corneren målet kom etter. 2-6 på Årnes stadion. Bortelaget fortsette å kjøre over Raumnes & Årnes. Dommeren og assistendommeren tar i fra Østengen to klare scoringssjanser – den ene en klar straffe og den andre en offside hvor Årnes-spilleren faktisk står bak Østengen.

Ti minutter før slutt løper Svardahl igjennom, nok en gang, og setter ballen i mål. To minutter senere bryter AHFKs kaptein, Lars Kopperud, ballen. Ballen går ut til Ola Vestreng. Han slår et godt innlegg og Kopperud, som har blitt med oppover, stuper ballen i mål. Den siste scoringen står Svardahl for etter et godt innlegg av Østengen.

Som dere sikkert forstår så var AHFK flere hakk bedre enn Årnes. De ville mest, og de er rett og slett bedre som lag. Og med Svardahl og Østengen i form ble det enkelt for bortelaget.

Fet vant
AHFK klarer ikke å rykke i tabellen. Fet holder fortsatt koken. To sene mål av Lasse Bergan Foss og Kjetil Moren Bråthen sikret tre poeng mot Fu/Vo 2. Det fjerde topplaget, Lørenskog 2, vant 5-2 over Eidsvold Turn 2. På Rømskog tok Fjellhamar en viktig seier over Rømskog/Setskog. Det ble 3-2 til bortelaget. For Rømskog scoret 15-åringen Simen Aaserud sitt andre mål på to kamper. Moro!

5. divisjon

På Nittedal vant hjemmelaget 6-2 over Blaker, mens Sørumsand tok sin tredje strake og vant 3-0 over AFSK.

3. divisjon


Skedsmo vant også igjen. De vant 4-1 over HamKam, og er kun ett poeng bak Asker. Skjetten tok sin femte strake seier da de slo Ull/Kisa 2 med 2-1. Strømmen 2 vant 6-2 over Ottestad, og Lokomotiv Oslo vant 1-0 over Kil 2.

Bilder fra kampen (kommer flere senere):


Joar Akselsen setter inn 6-2 til AHFK.

Lars Kopperud scorer (Foto: Leah Bråthen )


ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...