onsdag, juli 17, 2024

Uavgjort på Åkrene – Lørenskog banket Gjelleråsen

Date:

Share post:

Det var en fabelaktig fotballkveld på Romerike denne mandagen. Jøran Sandby fortsetter å score. Lørenskog 2 er tilbake på vinnersporet. Mergim Shurdiqi scoret for Skedsmo mot gamleklubben.

Og det er mer hvor det kommer fra. Først til Åkrene Arena der Åkrene tok i mot Rømskog/Setskog. Banen var tung etter mye regn, men helt klart spillbar. Nok en gang skulle Jøran Sandby vise seg frem, og han fikk god hjelp av 15-åringen Simen Aaserud. Ved ledermålet lobbet Aaserud igjennom Sandby som scoret med høyra. Ja, det stemmer. Med høyra.

– Messi-assist av Simen hvor han lobber meg gjennom, og jeg setter den på innsiden av stolpen.

Åkrene utlignet ved Kristian Hexeberg, og det stod 1-1 til pause. I andre omgang spilte Aaserud Sandby igjennom igjen. Etter et veggspill mellom de to satte Sandby ballen mellom beina på keeper og i mål. Åkrene ga seg ikke, og Thomas Christiansen utlignet like etter. Det ebbet ut med 2-2 på Åkrene.

– Jevn. Lite sjanser. Uavgjort greit nok. Vinden ødela mye. Banen i tillegg tung etter hundre dager med regn, sa Bjørnar Sollie til Lokalfotballen etter kampen.

– Vi er klart best i 1 omgang, men de brenner to gode sjanser og vi noen i 1. omgang. Ble vel forsåvidt ett ok resultat til slutt. Ballen er ute av spill hele tiden og det er kjedelig, sier Sandby.

På Gjelleråsen tok hjemmelaget føringen både en og to ganger mot en av opprykksfavorittene i 4. divisjon, Lørenskog 2.  Tom Erik Grandre (straffe) og Kim Sørensen scoret målene for GIF. Lørenskog 2 ble for sterke til slutt, og de vant 5-2.

I 3. divisjon kom Skedsmos spiss Mergim Shurdiqi i fokus. Han meldte overgang i vinter fra Gjerdrum, og gjett hvem som scoret mot sin gamle klubb. I 3-1-seieren var han en av arkitektene bak de greie tre poengene. Stian Hagen og Simen Rustadbakken scoret også for Skedsmo. Eirik Solheim scoret for Gjerdrum.

Lokomotiv Oslo vant 4-2 over et ungt Strømmen 2-lag, og Asker banker Ull/Kisa 2 med 5-1. På Hamar vant Skjetten overbevisende 6-2 over HamKam 2. Andreas Eriksen banket inn tre mål.

I 5. divisjon var det neste full runde. I tillegg til Blakers 5-3-seier over AHFK 2, vant AFSK 2-1 over Skedsmo 3. Joakim Berg med begge målene. Flisbyen kjørte over Borgen og vant 5-1. Nittedal vant 3-1 over Løvenstad. Sørumsand tok sin andre strake seier, og er på full fart oppover.

Takk for en herlig fotballmandag, folkens.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...