fredag, juni 21, 2024

Rømskog svevde høyest mot Eidsvold Turn 2 – AHFK slo Lørenskog 2

Date:

Share post:

Rømskog/Setskog feide over Eidsvold Turn 2 med 6-1, og Aurskog-Høland slo Lørenskog 2 i toppkampen.

Olaf Kind header inn 2-0 til Rømskog/Setskog mot Eidsvold Turn 2 (Foto: Espen Bråthen )

Det var en spennende serierunde i kveld i 4. divisjon. Flere jevne og tøffe kamper. JEg var tilstede og fikk se laget som imponerte mest i kveld. Skauingene feide over Eidsvold Turn 2 med hele 6-1.

Kampen startet jevnt hvor lagene tok og følte litt på hverandre. Plutselig løsnet det for hjemmelaget, og det på grunn av innsats og trøkk. Først kriger Eirik Bergsjø i en duell med Turn-forsvaret. Ballen stusser innom Jøran Sandby og ballen går i bue over Turns keeper og i mål. Hele situasjonen var snodig. Keeperen redder, men sklir inn i målet og ballen er 50 cm over streken. Linjemannen vinker ikke, men løper mot midten. Den gode dommeren Tom Kenneth Sandvold skjønner ikke helt hva linjemannen driver med ettersom han ikke vinket. Ballen er uansett langt inne og klar scoring.

Sandby herjet

Like etter kommer skauingene igjen. En perfekt slått corner, med navnet ‘påsan’ på cornertrekket, av Jøran Sandby treffer Olaf Kind og han header den i mål. Like etter må Kind bytte på grunn av vond hamstring. Det samme som stopperkollega Håkon Bergsjø har. Rømskog var ikke ferdige med dette. Sandby leser et tilbakespill. Han takler keeperen knallhardt, men helt reint, og ballen sklir i mål.

Altså tre scoringer som det oser innsats av. Herlig av skauingene i denne perioden. Bortelagets unge gutter henger ikke med i det hele tatt. Mye av æren for det skal også midtbanesjef Robert Holmedahl ha. Setskauingen strødde rundt seg med pasninger, og en som dro nytte av de var den gode høyrebacken Magnus Fagersand. Herlig raid nedover kanten, men innleggene må bli bedre.

Ti minutter ut i andreomgangen fikk Holmedahl sin fortjente scoring. Han stusset inn en god Sandby-corner. 4-0 og Rømskog kjørte på videre. André Sandby kom inn for Viktor Nilsen og han gjorde seg bemerket tvert. En herlig corner av han ble headet i mål av Bergsjø. 5-1. Like før slutt satte han inn 6-1 selv.

Robert Holmedahl stusser inn 4-0-målet (Foto: Espen Bråthen ).

Jøran Sandby imponerte også i denne kampen. Han burde nok scoret ett mål eller to til. Vi fikk også se han på vondt. Han fikk gult kort for filming alene med keeper av dommer Sandvold.

Eirik Bergsjø spilte sin siste kamp for Rømskog på grunn av ny jobb. Han vil bli savnet.

Aurskog-Høland slo Lørenskog 2


Det var mange som spurte meg på Setskog stadion om hvordan det gikk med Aurskog-Høland. Speaker ropte ut at AHFK ledet 1-0 ved Lars-Eirik Svardahl. Jeg gikk inn i speakerbua og sa at Lørenskog 2 hadde utlignet. Da ble det god jubel på stadion. Like før pause på Rolvsrud gikk hjemmelaget opp til 2-1. Hjemmelaget startet best, men AHFK tok over utover i kampen og hadde blant annet to skudd i stengene.

Midtveis i andre omgang fikk en av Lørenskogs stopper rødt kort, og håpet steg for AHFK. Og nok en gang skulle de avgjøre en jevn kamp. Først utlignet Svardahl, før Martin Vestreng satte inn 3-2 til hvittrøyene. Jubelen var høy blant bortelaget da dommeren blåste av kampen.

Ellers på Romerike vant Fu/Vo 2 3-1 over Åkrene. Ole Westheim, Sivert Dæhlie og Martin Skolbekken scoret for Fu/Vo 2. Emil Eian scoret for Åkrene. Kløfta slo Gjelleråsen 3-2 i en spennende kamp.

Det kommer en god del bilder i morra.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...