lørdag, april 13, 2024

Lagene er klare mellom AFSK og AHFK 2

Date:

Share post:

Kl. 19:00 smeller det på Aursmoen kunstgress mellom Aurskog-Finstadbru og Aurskog-Høland 2. Lagene er så og si klare foran lokaloppgjøret.
Aurskog-Finstadbru SK


Hjemmelaget kommer så og si med fullt lag, men trener Roger Melby sier at det kan skje noen endringer ettersom det er noen småskader. Uansett, så så ser AFSK sitt lag ut som det beste de har stilt i år. Foran Thomas Aastad kommer de med Thomas Lerdahl, Simen Kristiansen, Daniel Ekeberg og Stian Røisgård i forsvarsrekka. 37-åringen Helgen Engen er dermed vraket.

På midten finner man Magnus Bystrøm Lie, Christian Sørevik, Joakim Berg og Emil Rydje. Masse teknikk og gode ballspillere, men Berg som offensiv motor og Sørevik som defensiv midtbanespiller som helt sikkert skal styre mye av spillet. Utfordringen er om de holder hele kampen for hjemmelaget. På topp er det eks-AHFK-spiller Piotr Smolec og comeback fra start for Stian Lerdahl. Et godt spisspar med mye fart.

Aurskog-Høland FK

På motsatt banehalvdel er jeg fortsatt usikker på hvem som dukker opp, men skal gi det et forsøk. Som trener Gjermund Ottesen sa før helga skulle det bli et ungt lag, men skader og sykdom (og russetid) har gjort at det blir flere endringer på laget. I mål står uansett Daniel Amundsen. Foran seg får han Henrik Jensen, Joar Akselsen, Runar Nadden og Kristian Sether. På midtbanen spiller Steffen Krogstad (stort spørsmålstegn bak hans navn, Stian Skjæggenes, Jonas Grahn (samme som Krogstad) og Mathias Oppegård. Får de to, Krogtsad og Grahn, spilt er dette en god midtbane som utfordrer AFSKs. 15-åringen Jonas Grahn har vært meget god for AHFK 2 de siste kampene. På topp er Ola Vestreng tilbake fra skade, og Henrik Studsrud er hjemme på en snarvisitt fra militæret. Det er to unge gutter med mye fart og teknikk i spillet sitt.

På benken har bortelaget blant annet Inge Olberg og Martin Vestreng. Det sies at det blir flere bytter i kveld på grunn av førstelagets kamp mot Kløfta på tirsdag.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...