lørdag, juni 15, 2024

AFSK vant lokaloppgjøret

Date:

Share post:

AFSK dro i land en 4-1-seier over Aurskog-Høland 2. De var best foran mål og var effektive, og i tillegg kan de takke bortelagets forsvar.

Joakim Berg og AFSK slo AHFK 2 med 4-1 Her i duell med Henrik Jensen (Foto: Espen Bråthen )

Det ble noen endringer på lagene ut i fra det jeg først fikk beskjed om . AFSKs Stian Lerdahl meldte forfall på grunn av sykdom og det samme gjorde Richard Bjørnstad og Steffen Krogstad for AHFK 2. I tillegg byttet de tidlig ut Jonas Grahn og Bendik Vestreng som også hadde noen skavanker.

Allerede etter fire minutter satt den første scoringen. Eks-AFSKer Joar Akselsen somlet med ballen og Joakim Berg satte inn 1-0. Åtte minutter senere slo Thomas Lerdahl et innlegg, og det innlegget timet keeper Daniel Amundsen helt feil og slo ballen inn i mål. 2-0 og go’åpning for AFSK. Like etter bommet Amundsen igjen, men da reddet Akselsen han.

Hjemmelaget gikk ut i en 4-5-1, lå lavt og kompakt. Hugo Hagen likte nok det han så :-). Jeg syns fortsatt det er en fryktelig kjedelig tilnærming til en kamp, men i dag måtte AFSK ha poeng og da er det vel på en måte innafor.

AHFK styrte mye av banespillet, men skapte svært lite på Thomas Aastad i AFSKs mål. Etter 25 minutter satt den for AHFK. Martin Vestreng, som kom inn tidlig for Grahn, slo et innlegg og Stian Skjæggenes stusset den i lengste. AHFK fortsetter å presse, men de kommer bare til noen halvsjanser. AFSK har ingen.

Effektive AFSK


I andre omgang fortsetter det på samme måte. AHFK med ballen og AFSK scorer. I det 57. minutt løper Magnus Bystrøm Lie seg fri og scorer alene med Amundsen. Bortelaget ved Stian Skjæggenes får to store sjanser, men Aastad redder den første og den andre fyker utenfor. AFSK punkterer kampen da Daniel Ekeberg header inn 4-1 19 minutter før slutt. Etter det blir det feriefotball på Aursmoen. AHFK triller ball, men AFSK holder greit unna. Dermed tre poeng til hjemmelaget og de henger seg på lagene foran.

Vi fikk se mange lovende unggutter for AHFK i dag, og det var to 15-åringer og en 16-åring (pluss flere juniorer) på banen. Vilje og innsats er der men med tiden kommer nok tryggheten og de riktige valgene også.

Best på AFSK var nok Simen Kristiansen og Thomas Aastad. De rydder godt unna, og spesielt Aastad.

I 4. divisjon vant Gjelleråsen 5-2 over Rømskog. Larsen X 2, Njøs, Bexrud og Lindviksmoen scoret for hjemmelaget. Eirik Bergsjø og 15-åringen Simen Aaserud scoret for bortelaget. På Skedsmo vant Lørenskog 2 2-1 over Skedsmo 2, og nå er Lørenskog serieleder.

I kveldens andre kamp i 5. divisjon vatn Nittedalnoe ufortjent 2-1 over Sørumsand.

Noen bilder:

Daniel Ekeberg header inn 4-1.

15-åringen Jonas Grahn i farta. Spennende spiller.

Emil Rydje har akkurat blitt byttet ut og får en ball rett i juvelene, til god latter for AFSKs benk (og oss andre)

Stian Skjæggenes scorer.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...