søndag, juni 23, 2024

– Vi kommer med et ungt lag

Date:

Share post:

I lokaloppgjøret mot AFSK kommer AHFK med et ungt lag. Mange skader, pluss 4. divisjonskamp dagen etter, gir ikke bortelaget mange valg, men går uansett for å ryste AFSK,

Gjermund Ottesen (t.v) styrer Aurskog-Høland 2. De gleder seg til lokaloppgjør mot AFSK (Foto: Espen Bråthen ).

Aurskog-Høland FK 2 fikk en tung start med fire strake tap i åpningen av årets 5. divisjon. I de to siste kampene har de imidlertid løftet seg og vunnet to strake mot henholdsvis Skedsmo 3 og Sørumsand.

– Sesongen har vært litt under pari, men tatt seg opp i det siste, sier rekruttrener Gjermund Ottesen til Lokalfotballen. Med de nye breddereglementet angående bytter har de valgt å bruke regelen og blant annet hatt med seg Martin Vestreng og Lars-Eirik Svardahl de siste kampene. Det kommer ikke til å skje mot AFSK, selv om det er rivalen.

– Nei, vi kommer med et ungt lag. Det er flere ute med skader og diverse andre årsaker, pluss at vi har viktig kamp for 4. divisjonslaget mot Kløfta dagen etter. Men, vi skal uansett gi de en god kamp. De unge gutta er sultne på seier, forklarer Ottesen.

Det er allerede seks juniorer som har spilt i 4. divisjon i år, pluss at 10-12 juniorer har spilt i 5. divisjon og to guttespillere. En av de beste i forrige kamp mot Sørumsand var 15-åringen Jonas Grahn. Det gror godt i AHFK, og de tør å bruke unggutta selv om det butter iblant.

– Det som har vært bra er at vi tør å spille fin fotball, og at vi har brukt mange unge spillere som får god og verdifull erfaring, sier Ottesen, og sier det er en bakside med altfor mange unge: – Vi må bli tøffere fysisk,  og gi oss med og slippe inn billige mål, sier han.

Hvordan skal dere slå AFSK?

– Vi må ha høyt balltempo, i tillegg til at vi må vinne ‘krigen’, avslutter Ottesen.

Nå gjør du ferdig 17. mai, og så kommer DU på kamp på mandag. Kampstart er 19:00 på Aursmoen kunstgress mellom de to sammenslåtte klubbene Aurskog og Finstadbru (1986) og Bjørkelangen og Høland (2012). Det blir en kamp med masse nerve og innsats!

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...