søndag, juni 16, 2024

Lagoppstillingene er klare til kveldens lokaloppgjør

Date:

Share post:

Begge trenerne har nå bekreftet lagoppstillingen til Lokalfotballen. Dette blir en spennende kamp.

Følgende startoppstillinger er klare til kveldens dyst på Rømskog:

Rømskog:

Håkon Berger – Magnus Fagersand, Håkon Bergsjø, Olaf Kind, Stian Flies – Torbjørnd Dahlum Nilsen, Marius Heggedal – Viktor Nilsen, Eirik Bergsjø, Ørjan Malnes – Jøran Sandby.

Innbyttere: Jørgen Jovall Dahl, André Sandby, Kristoffer Fagersand, Robert Holmedahl og Simen Aaserud.

Det vil si fullt lag for hjemmelaget, og det er viktig i denne viktige kampen. I fjor kom de skadeplagede til begge kampene, og i år er det AHFK som gjør det.

Formasjon: Dette ville ikke Stian Flies si noe om, og det forstår jeg godt. De har spilt 4-2-3-1 denne sesongen, og jeg tror de fortsetter med det i kveld. De ønsker i vinne midtbanekrigen, og da vil de dra Eirik Bergsjø litt ned i banen. Legger de Malnes inn til venstre i angrepsrekka, så vil han trekke inn og gi plass til en offensiv Flies. Sandby kommer til å hugge som bakerste mann, hvis det blir mye bakrom på den trange banen.

Aurskog-Høland:

Jonas Hemmingbye – Inge Olberg, Lars Kopperud, Bård Kolstad, Richard Bjørnstad – Henrik Jensen, Martin Vestreng, Vegard Aaserud, Stian Skjæggenes – Lars-Eirik Svardahl, Lars-Petter Østengen.

Innbyttere:
Rune Hoftvedt, Runar Nadden, Joar Akselsen, Bendik Vestreng, Steffen Krogstad, Thomas Bjørklund og Jonas Grahn.

Flere skader for AHFK til denne kampen. Christian Helbostad, Eirik Haugen og Ola Vestreng er ute, og i tillegg hangler noen andre spillere i tillegg. Bortelaget har en bred og god stall så de skal klare å håndtere dette uansett, og det gjør andre spillere mulighet til å spille seg inn. De spiller sannsynligvis i sin vante 4-4-2-formasjon. De jobber hardt og godt for hverandre, og de har avgjort mange kamper i slutten av kampene. De utligner på en måte Rømskog sin styrke i år, men Rømskog har en bedre stall i år enn i fjor. Det er også moro at guttespillerne Simen Aaserud (Rømskog), og Thomas Bjørklund og Jonas Grahn er med på benken i kveld.

Banen meldes helt fin til tross for litt regnvær de siste dagene. Gjør det klar til sugende taklinger og masse moro. Dette blir så utrolig nervepirrende og morsomt.

Mitt tips: 2-2. Jeg klarer ikke å skille lagene. J. Sandby og Bergsjø for Rømkog/Setskog. Svardahl og Østengen for AHFK.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...