torsdag, juli 18, 2024

Tips foran 3. serierunde i 4. divisjon

Date:

Share post:

Den 3. serierunde står for tur. Kamplista ser grei ut, med noen store favoritter.

Otto Dahl er tilbake for EIF etter suspensasjon. De møter Fu/Vo 2. (Foto: Espen Bråthen )

Allerede etter to runder ser Fet, som forventet, veldig sterke ut. De har feid både Gjelleråsen og Kløfta av banen. Målene renner inn framover. Både AHFK og EIF har startet ålreit, men de har bare en kamp til nå. Lørenskog 2 har ikke innfridd, først og fremst seg sjøl, ettersom de ønsker opprykk. Det blir bedre for de når serien starter. Rømskog kom fort ned på jorda mot Nannestad med 0-1-tapet.

Årnes og Fjellhamar har variert veldig, og de må begynne å levere nå. Fu/Vo 2 er den største overraskelsen med to sterke seire mot Nannestad og Årnes.

Tirsdagens kamper:


Aurskog-Høland – Åkrene

Hjemmelaget startet forrykende mot ET2, og holdt stort sett inn i 6-2-seieren. Lars-Petter Østengen er fortsatt ikke helt klar, men Bård Kolstad har spilt overraskende bra som spiss sammen med Svardahl. I går ble i tillegg Ola Vestreng skadet, men der går Stian Skjæggenes inn. Han spilte en meget god kamp for AHFK 2 i går. Ellers begynner de å få stablet på plass de fleste spillerne nå. Skal de være med i toppen må denne kampen vinnes.

De møter sannsynligvis et defensivt Åkrene. De trener fortsatt mindre enn de andre lagene, og de virker mer pessimister i år enn i fjor. De har spilt noen gode treningskamper, så jeg tror de kan overraske litt denne sesongen. De er derimot avhengige av at de beste er med hver gang. De har ikke lagt ut laget ennå.

Mitt tips: 4-1. Svardahl 2, Skjæggenes og Østengen. Hexeberg for Åkrene.

Fet – Lørenskog 2

Solide og gode Fet kjører på om dagen. Lasse Bergan Foss sliter fortsatt med halebeinet etter akeulykken, men Erik Torud er tilbake etter skade. Hjemmelagets offensive slagkraft er stor med Blix, E. Søgård og Sanderlien. De har scoret 10 av Fets 12 mål.

Det som er mest spennende er å se hvilket lag Lørenskog 2 kommer med. Nå har 2. divisjon begynt og det er enklere å sette sammen laget. Slik jeg leser laget, så virker det som et godt 4. divisjonslag. Flere spillere med både 2.- og 3. divisjonserfaring. Dette blir nok et skikkelig morsomt oppgjør.

Mitt tips: 2-2. Blix og E. Søgård for Fet. Bugge og Nordby for LFK 2.

Nannestad – Kløfta

Hjemmelaget vant, litt overraskende, over Rømskog/Setskog i forrige serierunde. De vant på grunn av god innsats og vilje. Det kommer man langt med i 4. divisjon. Laget i dag ser bra ut, og klarer de å opprettholde samme trøkk som sist så kan de slo Kløfta.

Sebrastripene har hatt en tung start, men elleveren er fortsatt god. De har manglet litt flyt, og mistet seieren mot LFK 2 på overtid i forrige kamp. Damstuen var ute sist, men skal nå være tilbake. Jeg tror de er hakket bedre enn Nannestad hvis de har fullt fokus på kamp, og ikke på dommer. De har ikke lagt ut stallen på nett.

Mitt tips: 1-3. Blakkisrud for Nannestad. Olsen 2 og Hovde for Kløfta.

var uri = ‘http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(21848054)a(2491363)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘‘);

Mandagens kamper – tålig god tipping. Traff perfekt på GIF – ET 2.

Skedsmo 2 – Fjellhamar

Skedsmo 2 mønstrer nok et ålreit lag til denne kampen. Blant annet Stian Hagen og Marcel Egbele kan være klare her. Jeg venter i spenning på troppene.

Fjellhamar spilte bra mot Eidsvold IF sist, men tapte til slutt 0-2. De har fått inn Thierry Danon DjeDje, Tommy Bråthen og Lars Kvamme. Viktige og rutinerte forsterkninger.

Mitt tips: 1-2. Hagen for S2 og Kvamme og Eriksen for FFK.

Eidsvold IF – Fu/Vo 2

EIF har hatt noen skadeproblemer, men de fleste er tilbake til denne kampen. To av de viktigste spillerne er derimot ute – Espen Berg Ottesen og Marius Rødsrud.

For Fu/Vo 2 blir det også et ålreit lag. Toppscorer Preben Finstad starte for a-laget, så han mangler her. Spillere som Sigve Tronsmoen og Martin Skolbekken er klare for spill. Dette blir et godt oppgjør på Øvre Romerike.

Mitt tips: 3-2. Iversen, Jansen og Granheim for EIF. Skolbekken og Autio for Fu/Vo 2.

Raumnes og Årnes – Rømskog/Setskog

Årnes har hatt en litt svak start på sesongen, og i denne kampen er den gode spissen Mads Hansen ute på grunn av suspensasjon. TIdligere Tromsø-keeper Felix Breivik vokter målet i kveld.

Rømskog kom seg raskt ned på jorda da de tapte mot Nannestad. De skapte en god del, men fikk ikke ballen i mål. Skauingene gjorde mange bytter, men til liten nytte. De stiller med samme startellever for tredje kampen på rad i serien.

Nordicbet har 2,24 på Årnes som seierherre. 1,99 på RØmskog og 5,30 på uavgjort. Får sette en femtilapp på uavgjort :-).

Mitt tips: 3-3. Tønnesen, KS Jensen og Hofsrud for Årnes. Sandby, Malnes og Kind for Rømskog.

Gjelleråsen – Eidsvold Turn 2


Gjelleråsen ligger sist, men med kun en spilt kamp. Cupen har tatt mye fokus, og de har dratt på seg noen røde kort i de kampene. Troppen ser bedre ut nå, men blant annet Sørensen mangler fortsatt. Det viktigste er tre poeng i kveld.

Eidsvold Turn 2 har startet helt ok. De slo Skedsmo 2 i første, men ble rundspilt i perioder av AHFK i forrige kamp. Nå har de hatt seriestarten for 2. divisjonslaget så det blir enklere å sette opp laget fremover. Polakken Gawecki er med og han er god på dette nivået.

Mitt tips: 4-3. Bottolfs, Grandre, Johanessen og Lindviksmoen for GIF. Gawecki 2 og Rudi for ET2.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...