torsdag, juni 13, 2024

Skedsmo fosser videre

Date:

Share post:

Mange trodde at savnet av Didrik Mostue skulle bli for stort for Skedsmo. De tipsene er gjort til skamme til nå. De banket Fu/Vo 4-1 på bortebane.

Sebastien Lobmann setter her inn sin andre scoring mot Fu/Vo. (Foto: Espen Bråthen)

Begge lagene som møttes på Opaker er tippet i toppen. Funnefoss gress lå brunt og grått, med litt grønt, klar til lagene. Åpningen av kampen ble en rotere affære. Det var nok uvant for begge lagene med det ujevne underlaget.

Fu/Vo gikk ut i en 4-2-3-1-formasjon. Kaptein Linstad lå dypt på midten og Ørjan Heiberg lå i rommet bak spydspiss Kim Brenna. Preben Finstad fikk prøve seg fra start etter to gode kamper i 4. divisjon.

Skedsmo gikk ut i sin vanlig 4-3-3 med Simen Rustadbakken dyptliggende på midtbanen. De tre på topp, Christian Bjerkenes, Mergim Shurdiqi og Sebastien Lobmann, beveget seg godt, og de skulle alle komme i fokus utover i kampen

Rotete start

Som sagt så var det rotete i starten. Feilpasningene florerte, og det ble knapt skapt sjanser. Fu/Vo hadde en god sjanse med Preben Finstad, men Skedsmo keeper Martin Rønning reddet skuddet. Skedsmo skapte fint lite, men like før pause dukket Margim Shurdiqi opp som troll i eske. Etter en lang ball inn i feltet til Fu/Vo vant han i lufta og headet ned i hjørnet til høyre for André Thomsen.

Det ble pauseresultatet.

I starten av andre omgang fikk Simen Rustadbakken styre mye av spillet. Skedsmo trillet ball, og Fu/Vo ble løpende i mellom. Fu/Vos Ørjan Heiberg hadde blitt flyttet ned mer defensivt, så nå var han for langt unna Rustadbakken. Heiberg prøvde, som vanlig, på flere langskudd. Det nærmeste var et skudd fra 40 meter som duppet ned og snidda tverrliggeren. Keeper Rønning hadde full kontroll på det.

Det var flere tøffe dueller på Funnefoss Gress. Her blir Stian Westerheim taklet hardt av Farid Rahim (Foto: Espen Bråthen )

Midtveis i omgangen produserer Skedsmo 2-3 store sjanser. Både Bjerkenes og spesielt Shurdiqi burde økt ledelsen til Skedsmo. Fu/Vo fortsetter å slå i bakrom på raske Brenna, men de utnytter det aldri. De flyttet også opp resten av spillerne altfor seint.

Seks minutter før slutt kommer Skedsmo på en ny kontring. Christian Bjerkenes, som våknet til live da Fu/Vo la om til tre mann bak. Hemnesingen dro seg forbi sin mann, og la inn til Lobmann. Han satte inn ballen i motsatt hjørne. Tre minutter senere kjører Farid Rahim en skuddfinte, og spiller ballen inn til Lobmann. Igjen var nummer ti på Skedsmo sikker foran mål.

Fu/Vo reduserte med et krumspring av Kim Brenna, men de kom aldri nærmere. På overtid kontret Shurdiqi inn 4-1 til bortelaget til stor jubel.

Skedsmo jubler etter 2-0-scoringen til Sebastien Lobmann. (Foto: Espen Bråthen )

Andre resultater:

Rælingen – Gjerdrum 3-1 (Lamptey 2 og selvmål for Rælingen)
Grue – Hauerseter 0-5

Det kommer flere bilder senere i kveld.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...