torsdag, mai 30, 2024

Sandby scoret og reddet straffe – AHFK snudde og vant

Date:

Share post:

Rømskogs spiss, Jøran Sandby, kom i fokus mot Manglerud Star, og Aurskog-Høland snudde til seier mot Gjerdrum.

Jøran Sandby er god foran begge mål. (Foto: Espen Bråthen)

Rømskog gjennomførte en god kamp mot 4. divisjonslaget Manglerud Star. Det ble til slutt tap med 2-3, og Jøran Sandby var den som stod i fokus. Hølendingen scoret Rømskogs begge mål. Tidlig i andre omgang ble bortelagets keeper, Håkon Berger, utvist etter å ha felt en Manglerud Star-spiller som bakerste mann, Det ble rødt kort og straffe. Inn i mål steppet Sandby, og han reddet straffen. I tillegg reddet han et annet godt skudd.

– Det var en ålreit kamp fra vår side.Vi leder før utvisningen, og da blir det for tungt på slutten. Jøran var helt klart dagens mann, og han klarte seg like bra som spiss som keeper, sier Olaf Kind til Lokalfotballen.

AHFK vant 4-2

På Gjerdrum skulle Gjerdrum teste laget sitt mot Aurskog-Høland. Bortelaget er tålig like i spillestilen som Eidsvold IF, som de skal møte i cupen på onsdag, så det er mulig Gjerdrum gruer seg litt til den kampen. Gultrøyene startet imidlertid veldig godt, og de kjørte over AHFK de først 20. De scoret to mål på den perioden. Bortelaget kom seg mer med i kampen, og de tok helt over de siste 20. Ola Vestreng, Lars-Eirik Svardahl og Eirik Haugen scoret for bortelaget. I andre omgang var Aurskog-Høland det førende laget, med blant annet tre skudd i stålet. Bård Kolstad scoret AHFKs siste mål, og dermed ble det 4-2 til 4. divisjonslaget.

For Eidsvolds «spioner» på sidelinjen ble de nok ikke veldig skremt av Gjerdrum. Her kan det komme en «cupbombe»  på onsdag hvis ikke Gjerdrum skjerper seg. Nordicbet sin odds på 3.50 på bortelaget kan være et smart spill.


Andre resultater:

På Eidsvold møttes 4. divisjonskollegaene EIdsvold IF og Lørenskog 2. Bortelaget ble for sterke og vant 4-2, og Eidsvold IF varsler at det blir et godt lag i årets 4. divisjon. Målscorere for EIF var Espen Berg Ottesen og Ali Darisiro.

Fu/Vo 2 – Eidskog 2-0 | Westheim og Aarem scoret for Fu/Vo. Eidsvold Turn tapte 0-1 mot Elverum på fredag.

Ull/Kisa tapte nok en gang. Denne gang mot Bærum med 1-2.

På torsdag vant AFSK over 5. divisjonslaget Trøgstad/Båstad med 2-1. Henrik Michelsen og Simen Kristiansen scoret målene.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...