torsdag, juli 18, 2024

Kolstad og Vestreng senket Oppsal – oppsummering av helgens treningskamper

Date:

Share post:

I herlig vårsol ble det gjennomført flere treningskamper denne lørdagen. og her får du oppsummeringen.

Bård Kolstad scoret ett mål mot Oppsal. Midtstopperen er blitt prøvd som spiss i de siste kampene. (Foto: Espen Bråthen ).

Først ut var Aurskog-Høland FK som tok i mot 3. divisjonslaget Oppsal. Oslolaget startet kampen best, og de var dyktige med ball i laget. De var også gode til å vende spillet, så AHFK ble løpendes en del i mellom. AHFK lå derimot fint i sin 4-4-2 og ga bort lite rom etter vendingen. Oppsal var best i første omgang, men skapte ikke all verden. AHFK var gode på noen kontringer og dødballer og skapte to store sjanser, men Eirik Haugen og Bendik Vestreng fikk ikke ballen i mål.

I andre omgang tok Vestreng og Kolstad tak i kampen. Først ble Ola Vestreng felt, og Martin Vestreng scoret på straffen. Like etter header Bård Kolstad inn et godt innlegg fra Joar Akselsen. AHFK fortsatte sitt solide spill utover i omgangen, og det ser ut som at de orker mer enn tidligere.

15 minutter før slutt ble Kolstad felt av Oppsals keeper og dommeren blåste straffe. Kanskje litt tidlig, fordi den ballen kunne ha gått i mål. Igjen var Vestreng sikker fra straffemerket, og det stod 3-0 til hjemmelaget. Oppsal redusert en gang. Etter godt spill satte de ballen bak en god Jonas Hemingbye.

Jeg er usikker på hva Oppsal kom med til denne kampen, men uansett sterkt av AHFK – som også manglet blant annet Østengen, Svardal og Skjæggenes.

Jonas Hemmingbye spilte en god kamp for AHFK (Foto: Espen Bråthen )

SIF slo Rømskog


Det var ikke sol for Sørumsand og Rømskog i sin treningskampen. Kampen ble spilt i Kongsvingerhallen, og det ble en målfest i lokaloppgjøret. 5. divisjonslaget Sørumsand ble for sterke for 4. divisjonslaget Rømskog. I fokus kom 15-åringen Marius Kornbakk som scoret to mål for Sørumsand. De to siste målscorerne for SIF var 17-åringen Sander Seth og 18-åringen Magnus Kolbjørnsrud. De lover bra for fremtiden. For Rømskog/Setskog scoret Jøran Sandby, Viktor Nilsen og Håkon Bergsjø. Bergsjø er bror til Eirik Bergsjø og har skrevet under for R/S. En meget god spiller.

Mange mål

Ull/Kisa 2 slo Åkrene med 3-1, og målscorere for hjemmelaget var Hunstad, Fjellberg og Henriksen. Målscorer for er usikkert etter litt klabb og babb foran mål etter en corner, men Simon Claussen melder at det var Michael Wahl. Rapporten sier at Åkrene hang godt med til tross flere spillere borte

Gjelleråsen slo Høybråten og Stovner med 4-1. Målscorer for grønntrøyene var Stian Johannessen, Stian Bottolfs X 2 og Kim Sørensen. Hølendingen Kristoffer Lie er også offisielt klar for GIF i dag.

I går spilt AFSK mot 4. divisjonslaget fra Hedmark, Eidskog. Etter en god start burde de ledet, men Eidskog tok ledelsen etter 30 minutter. Derfra og ut var bortelaget klart best og de vant med 5-0.

Fu/Vo rundspilte Galterud og vant hele 11-0 på fredag. Målscorere var Skolbekken 3, Brenna 2, Tronsmoen 2, Sannerud, Heiberg, Bråthen og selvmål.

Jeg oppdaterer saken når resultatene tikker inn.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...