AHFK slo Årnes – og Rømskog slo Mysen

Annonse

I fint vinterføre på grønne gressmatter var flere igang med treningskampene. AHFK slo Årnes 4-3, og Rømskog vant 2-0.

Richard Bjørnstad spilte en god kamp for AHFK (Foto: Espen Bråthen )

På Årnes kunstgras møttes seriekollegaene i 4. divisjon Raumnes & Årnes og Aurskog-Høland FK. AHFK satte et høyt press og kjører over Årnes. Den første scoringen satte midtstopper Eirik Haugen inn etter en corner. Det ble litt roligere, men AHFK var best. Midtvei i omgangen headet Haugen inn en corner fra Martin Vestreng, og like før pause headet midtstopperkollega Bård Kolstad inn 3-0 til AHFK.

Årnes ble bedre


I andre omgang gjorde Årnes noe små endringer, og de fikk bedre tak på AHFK. Først scoret derimot Richard Bjørnstad for AHFK. Årnes stod litt høyere med laget, og AHFK klarte ikke å etablere spill høyt i banen. Mads Hansen scoret to, kanskje tre, for Årnes. Det ene så jeg ikke helt klart på grunn av mye folk i feltet.

Rømskog vant


På Aursmoen kunstgress spilte Rømskog/Setskog mot Mysen. Mysen spiller i 4. divisjon i Østfold. Det ble 2-0 etter to scoringer i første omgang av Jøran Sandby og Stian Flies. Det ble til slutt et greit resultat.

Joar Akselsen, Christian Helbostad og Jonas Hemmingby debuterte for AHFK, mens Torbjørn Dahlum Nilsen og Eirik Bergsjø debuterte for Rømskog.

Noen bilder:

Annonse

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.