mandag, oktober 3, 2022

Fet ble AFSK Innecup-mester

Date:

Share post:

Etter to lange dager i Aurskoghallen står Fet igjen på toppen av tronen. Blåtrøyene slo AHFK 1-0 i finalen.

Fet ble årets vinnere i AFSK Innecup. Bak fra venstre: Håkon Lundberg, Kjetil Moren Bråthen, Lasse Bergan Foss, Erik Thorud, Atle Søgård. Foran fra venstre: Martin Mathisen, Christoffer Blix, Mathias Hoftvedt og Mads Jarnbjo.

Fet åpnet famlende i turneringen, og de overbeviste ingen. Utover dag to våknet de til liv og i semifinalen mot Rømskog så man hva som bor i laget. De spilte balansert og trygt, og kontret godt når sjansen bød seg. De slo Rømskog 2-1, og i finalen ventet AHFK.

AHFK hadde feid igjennom sin gruppe med blant annet en sterk seier over Rømskog i gruppespillet. I semifinalen ble overraskelseslaget AFSK Oldstars feid av banen med 6-0 i sekken. Dermed ventet den finalen de fleste forventet før turneringens start.

AHFK tok raskt tak i finalen, mens Fet la seg bakpå og spilte klokt. Både Lars-Petter Østengen og Christian Helbostad kunne sendt AHFK opp i ledelsen, men Hoftvedt reddet den første og Helbostad skaut utenfor. Fet kjempet seg inn i kampen igjen, og de hadde noen gode kontringer.

Blaker i fokus
En blakerværing måtte til for å senke en blakerværing. AHFKs nye keeper Jonas Hemmingbye, fra Blaker, imponerte alle fremmøte. Han hadde holdt nullen i alle kampene frem til finalen. Han var solid i finalen også, men måtte til slutt gi tapt. Og det måtte en blakerværing til. Fets Kjetil Moren Bråthen utnyttet en feil av AHFK og dundret inn et skudd fra 10 meter. Utagbart for Hemmingbye.

Med kun tre minutter igjen måtte AHFK jage, men Fet holdt godt unna helt til siste sekund. Turneringens suverene toppscorer Martin Vestreng dundret et skudd i tverrligger og ned på streken. Samtidig gikk sluttsignalet i Aurskoghallen. Fet var AFSK Innecup-mestere.

Blaker ønsker også å ta litt av æren:

Blaker vant 4,5% av pokalen. Utdanningskompensasjon for Moren og Mathisen, samt utlån av Nordseth’s sko.

Noen bilder (Det kommer flere bilder i løpet av kvelden/søndagen)


Foto: Oda Bråthen


ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra inne-KM 2021 i LSK-Hallen

Direkte fra inne-KM i LSK-Hallen. Lokalfotballen følger alle spark på ball og mann direkte fra 17:30.

Forhånds foran inne-KM i LSK-Hallen for senior

Endelig er det på tide med inne-KM i LSK-hallen. Lokalfotballen ser på gruppene og tipper litt i all...

Direkte fra Inne-km | fredagens fotball i LSK-Hallen

Det er på tide med vinterens beste fotballturnering - inne-km i LSK-hallen. Alt fra aldersbestemt (J14 og oppover)...

Direkte fra AFSK Innecup | Fredag

Lokalfotballen følger den tradisjonsrike innecupen som AFSK arrangerer. Moroa starter 18:00 i Aurskoghallen. Følg med her og på...