torsdag, juni 20, 2024

Vurdering av gruppe 2 i AFSK innecup

Date:

Share post:

Så var det vurdering av gruppe 2. En jevnere, og bedre, gruppe enn den første med tre gode innelag.

Gruppe 2 består av følgende lag:

Rømskog/Setskog
AHFK
AFSK 2
Søndre-Høland
Blaker

Vurdering av lagene:

1. AHFK
God dobbeldekning på alle posisjoner. Hemmingbye er en veldig god keeper. Har spisskompetanse som de andre lagene ikke har. Har helt klart tøffere motstand enn Fet, som er favoritter til å vinne, i sin gruppe.

Troppen: Jonas Hemmingbye, Lars Kopperud, Eirik Haugen, Martin Vestreng, Lars-Petter Østengen, Lars-Eirik Svardahl, Ola Vestreng, Christian Helbostad, Henrik Jensen, Steffen Krogstad og Stian Skjæggenes.

2. Rømskog/Setskog
Kommer med tynn, men god, tropp i Aurskoghallen. Det skal holde til en semifinale for skauingene. Det er Blaker-kampen som er den aller viktigste, men de kan også slå AHFK på en god dag. Slik de gjorde i fjor – da feide de AHFK av banen.

Troppen: Håkon Berger, Stian Flies, Robert Holmedal, Torbjørn Dahlum Nilsen, Eirik Bergsjø, Jøran Sandby og Vegard Gjelsnesvangen.

3. Blaker
De er alltid gode inne. De har noen slepne spillere som passer perfekt til denne turneringen. Nordseth står ikke tilbake for mange spillere i denne turneringen. Martila og Skaalerud liker seg også godt inne. Utfordringene er keeperplassen, og ryktene sier at Thomas Haug skal stå. De kan utfordre Rømskog/Setskog.

Troppen: Patric Nygren, Thomas Nylenden, Pål Thoreid, Eirik Hoel, Fredrik Kristiansen, Thomas Haug, Thomas Skaalerud, Martin Nordseth, Per Einar Martila og Thomas Bogen

4. AFSK 2
Et ok 2. lag for AFSK. Unge ivrige karer blandet med rutine. Værvågen blir keeper, og jeg tipper han kommer til å delta mye i utespillet. Det kan gi overtall ute på banen. De må nok stole på førstelaget sitt, som nok en gang er satt opp i den letteste gruppen.


Troppen: Dag Værvågen, Helge Ansgar Engen, Valon Fetahu, Henrik Michelsen, Andreas Halvorsen, Stian Røisgaard, Anders Bergersen, Cherno Nyang, Julian Klevstad


5. Søndre-Høland
Moro med Søndre tilbake i inneturneringen. De blir nok en liten kasteball, men de har noen ålreite spillere. Både Tømmerbakk og Kragtorp har hevdet seg i 5. divisjon med AHFK. Sebrastripene må nok være kyniske i spillestilen, og prøve å frustrere motstanderne.

Troppen: Thomas Bjørseth, Tor Erik S. Tømmerbakk, Magnus H. Kragtorp, Magne Andre Langseth, Greger Engh, Glenn Lunaas, Jonas B. Sørlie, Jon Anders Sæther, Vegard N. Ottesen, Mats Jøran Hagen, Kristian Studsrud, Alexander B. Stenerud.

Kampene:

Fredag:

18:52
Aurskog-Høland 1
Aurskog-Finstadbru 2
19:36
Rømskog/Setskog 1
Blaker
20:20
Søndre Høland
Aurskog-Finstadbru 2
21:04
Blaker
Aurskog-Høland 1
21:48
Rømskog/Setskog 1
Søndre Høland

Lørdag:
11:06
Søndre
Høland
Aurskog-Høland
1
11:50
Aurskog-Finstadbru
2
Rømskog/Setskog
1
12:34
Blaker
Søndre
Høland
13:18
Aurskog-Høland
1
Rømskog/Setskog
1

Hvem tror du går videre fra gruppen?
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...

Direkte fra Inne-KM lørdag – Kvinner senior og J17

Ny dag og nye muligheter i LSK-Hallen. Kvinner senior spiller i kveld, sammen med J17, og Lokalfotballen følger...

Direkte fra Inne-KM – senior på torsdag

Senior herrer spiller gruppespillet i Inne-KM i LSK-Hallen denne torsdagen. Lokalfotballen følger de mest spennende kampene, og følger...

Direkte fra inne-KM 2021 i LSK-Hallen

Direkte fra inne-KM i LSK-Hallen. Lokalfotballen følger alle spark på ball og mann direkte fra 17:30.