mandag, april 22, 2024

Godt spill av unggutta

Date:

Share post:

Denne uken stilte Bjørkelangen videregående skole opp på en turnering for idrettsfag i Kongvingerhallen, og de tapte finalen på straffespark.

Ola Vestreng og BVS tok sølv i skoleturneringen. (Foto: Espen Bråthen)

Turneringen er blitt spilt i mange år og er blitt en tradisjon. Blant annet LSKs Stian Ringstad har spilt i denne cupen pluss flere andre kjente. Nivået i årets turnering var høyt, og alle spillerne spiller i 1. divisjon til og med 5. divisjon.

– Vi gjorde en kjempegod innsats. Vi slo blant annet Eidsvoll og Elverum i innledende. Det var bittert med sølv, fordi vi tapte ufjortent mot Trysil i finalen, sier trenerduoen Anders Brunes og Ole Kristian Bjerkenes.

Det var en spennende tropp Brunes og Bjerkenes tok med seg til Kongsvingerhallen. Mange av spillerne er treningsvillige, og ferdighetene er høye. Flere av de har gjort seg bemerket i 4. divisjon i år.

– Av mange gode var vel Simen Melby vår beste. Bendik Vestreng ble toppscoreren vår. Det var en lang dag med mye moro og gode opplevelser, sier Brunes.

Troppen:

Benjamin Furberg (Sørumsand), Simen Gulbrandsen (Sørumsand), Ola Vestreng (Aurskog-Høland FK), Vidar Øverland (Sørumsand), Andreas Halvorsrud (AFSK), Marcus Berg (Lørenskog), Jesper Kornbakk (Sørumsand), Anders Lillesæter (Aurskog-Høland FK), Simen Melby (Sørumsand), Viktor Nilsen (Rømskog/Setskog), Fredrik Sether (Lørenskog), Bendik Vestreng (Aurskog-Høland FK), Erik Bjerke (Aurskog-Høland FK), Vegard Gjelnesvangen (Rømskog/Setskog), Richard Bjørnstad (Aurskog-Høland FK), Steffen Krogstad (Aurskog-Høland FK), Inge Olberg (Aurskog-Høland FK) og Tormod Bjerkrheim Sørlie (Aurskog-Høland FK).

PS! Furberg, Melby og Kornbakk er på vei til Strømmen og juniorlaget der. Ola Vestreng ryktes å være på vei til Lillestrøm junior interkrets.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...