torsdag, juli 18, 2024

Nå venter kampene som kan avgjøre opprykk

Date:

Share post:

I kveld braker tredjeplasserte Gjelleråsen sammen med utfordrer Eidsvold IF på Li kunstgressbane, og Skårer vil med seier mot Årnes rykke opp.

Magnus Iversen (t.v) og EIF kan ødelegge for Gjelleråsens eventuell opprykk, og de kjemper selv om 4.-plassen. (Foto: Espen Bråthen )

Det er mye som kan skje i kveldens kamper. Scenarioene er mange, og jeg ser her på noen.

Gjelleråsen må vinne for å holde drømmen om opprykk ved like kl. 20:15, og bortelaget må vinne for å holde AHFK bak seg i kampen om 4.-plassen og NM-kvalikk. 1 time og 15 minutter tidligere starter Årnes – Skårer. Bortelaget er med seier klare for opprykk, fordi da blir det minst fire poeng ned til GIF og det er igjen en kamp etter kveldens kamper. Årnes vil med seier klatre opp to plasser på tabellen.

Vinner GIF, og Skårer taper, så blir det en veldig spennende avslutning i siste serierunde. Da møter Skårer alleredde opprykksklare Skjetten, og GIF møter svake Flisbyen. Da må sannsynligvis Skårer vinne over Skjetten. Skårer har ni plussmål bedre enn Gjelleråsen. Da vil også AHFK ligge to poeng foran EIF i kampen om 4.-plassen før siste serierunde. AHFK møter Årnes hjemme på Bjørkelangen, mens EIF spiller hjemme mot Åkrene.


Raumnes & Årnes -Skårer
Hjemmelaget vant sist mot Rømskog uten å imponere, før det tapte de to på rad. Har hatt en god høstsesong, men svak nå på slutten. Det er en arbeidssom gjeng, og de var gode bakover mot Rømskog med Linderoth i spissen. Bortelaget kan med seier rykke opp. Så enkelt er det. Noen ønsker å rykke opp, mens andre i klubben vil ikke rykke opp. Jeg tror de får en tøff kamp av Årnes, men at de taper.

 Mitt tips: 3-3. Javed, Hansen og Fagerli. Derbakk Pettersen, Stien og P. Larsen.

Gjelleråsen – Eidsvold IF
Vanskelig kamp å tippe. EIF har hatt et godt tak på GIF. Hjemmelaget har en solid stallmed diamanten Arib Maazouzi i front. I mine øyne burde GIF få rykke opp på grunn av godt fokus på aldersbestemt. Skårer har ingenting utenom a-laget. EIF stiller med sitt sterkeste mannskap i kveld, og da blir de alltid farlige.Det stinker av masse mål i denne kampen, men nå jinxer jeg vel det og kampen ender 0-0.

Mitt tips: 4-3. Arib Maazouzi X 2, Fera og Pande. Jansen, Rødsrud og G. Granheim for EIF.

Jeg tipper mye med hjertet her. Jeg ønsker en fantastisk seriavslutning i 4. divisjon. Nå vil det bli kamp om opprykksplassen fordi GIF er bare to poeng bak Skårer, og det vil bli kamp om 4.-plassen fordi EIF vil være to poeng bak AHFK. Perfekt for alle oss fotballinteresserte, kanskje ikke for Skårer og Eidsvold. Sorry for den Eirik Soltvedt :-). Med EIF-seier eller uavgjort så blir det fortsatt kamp om 4.-plassen.

Tirsdag 14. oktober:

Eidsvold Turn 2 – Flisbyen 
Dette blir en grei seier for Turn. Med seier her så har de garantert klart seg i årets 4. divisjon. De har 25 plussmål (litt flere etter denne kampen) bedre enn Skedsmo 2, hvis både Fet og Rælingen skulle finne på å rykke ned.

Mitt tips: 3-1. Kristiansen, Borsheim og Halberg. Stensrud for Flisbyen.

Hva tror du om kveldens kamper?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...