onsdag, juli 24, 2024

Firemåls-Sandby senket Åkrene

Date:

Share post:

– Og Skjetten snudde fra 0-3 til 4-3 borte mot Eidsvold IF i en forrykende kamp

Jøran Sandby scorer sitt første mål, av fire, mot Åkrene. (Foto: Espen Bråthen )

Lokalfotballen leverer hver eneste uke. Denne lørdagen var helt suveren. Fine mål, godt spill, sola på topp, og det gynget frem og tilbake.

På Rømskog var det stort sett et godt lag på banen. Åkrene startet godt og tok ledelsen ved Kjetil Transeth. Han headet inn en corner etter seks minutter. Derfra og ut var Rømskog/Setskog best i det meste – utenom i kjefting på dommeren. Det vant Åkrene lett.

Dagens skauing ble hølendingen Jøran Sandby. Han scoret alle fire målene til hjemmelaget.

* Etter 36 minutter spiller hjemmelaget fantastisk fotball. Christian Helbostad spillere vegg med André Sandby, og han legger inn til Jøran. Han dunker ballen inn med venstra.

* Fire minutter senere dribler André Sandby seg forbi fire Åkrene-spillere inn i sekstenmeteren. Simen Bakke redder, men Jøran Sandby setter inn returen.

* Helbostad legger inn fra høyresiden fire minutter etter pause. Ballen treffer Jøran som header i lengste fra 15 meter forbi keeper Bakke.

* Øyvind Sægrov holder på ballen. Han triller den ut til Jøran som skyter fra sju meter og scorer sikkert ti minutter før slutt.

Ros
Rømskog/Setskog imponerte ikke i kampen, men Åkrene var altfor dårlige til å gi hjemmelaget ordentlig kamp.Selvfølgelig var Jøran Sandby bestemann, men også kaptein Marius Heggedal skal ha ros. Han blir bare bedre og bedre, og han styrte egentlig det meste. Pasningsfoten har også blitt bedre. Keeper Håkon Berger har også tatt et steg denne høsten. Det syns jeg er veldig moro til tross for at jeg har «klaget» på han tidligere. I dag ble jeg også imponert av innhoppet til unge Viktor Nilsen.


Fra himmel til helvete

Det gikk mot en sikkert for Eidsvold IF mot serieleder i Skjetten i dag. De styrte kampen mot grønntrøyene og de første 70 minuttene var årsbeste. David Jansen 2 og Ståle Granheim scoret for EIF. Pluteslig fikk Skjetten en scoring ut av ingenting ved Andreas Bakke, og nå løftet de opp laget. De slo enda mer langt og de stresset EIF. Målene rant inn. Andreas Bjerkestrand satte inn 2-3, for storscorer Andreas Eriksen satte inn utligningen og sitt 24. mål denne sesongen. På overtid scoret Jonas Kordahl vinnermålet for Skjetten på overtid.

– Det gikk fra himmel til helvete. Jeg har lyst til å grave meg ned, sier EIFs trener, Eirik Soltvedt, til Lokalfotballen etter kampen på telefon. I dag røyk nok opprykket for EIF, men de har fortsatt heng på topp 4 og kvalikk til NM.

I lørdagens siste og tredje kamp vant Gjelleråsen 2-0 borte mot Raumnes & Årnes.

Tabellen:

Lag
1 Skjetten 22 50
2 Gjelleråsen 22 41
3 Skårer 21 40
4 Aurskog-Høland 21 37
5 Rømskog + 22 36
6 Eidsvold IF 22 35
7 Åkrene 22 34
8 Raumnes & Årnes 22 32
9 Eidsvold TF 2 21 26
10 Skedsmo 2 21 26
11 Kløfta 21 24
12 Sørumsand 21 22
13 Aurskog/Finstadbru 21 18
14 Flisbyen 21 4Noen bilder fra Rømskog – Åkreneebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...