torsdag, juli 18, 2024

David mot Goliat på Setskog

Date:

Share post:

I «alle» år har Aurskog/Finstadbru vært Goliat, og Rømskog/Setskog David. Nå er det snudd helt på hodet, og hjemmelaget er nå favoritter mot tidligere storebror AFSK.

Jøran Sandby og R/S ønsker revansje mot AFSK. (Foto: Espen Bråthen )

Lokaloppgjøret sparkes igang på Setskog stadion torsdag klokken 19:00. 

Hjemmelaget, som spiller både på Rømskogbanen og Setskog stadion, har overrasket de fleste og med en strålende start på høstsesongen har de klatret opp til 6.-plass. De er kun tre poeng bak Åkrene som ligger på 3.-plass. Årsaken til suksessen har vært entusiasme og vinnervilje. Det har gitt de god flyt i flere kamper i år. Nå er de også tålig skadefrie.

For bortelaget er det helt motsatt. De tok en fin seier mot Gjelleråsen, men var tilbake i samme triste spor mot Åkrene. Nå venter tre tøffe bortekamper for grønntrøyene – først R/S, så Årnes og til slutt mot rivalen AHFK. Det ser ut som om tre lag rykker ned fra 3. divisjon nå, og da er AFSK ille ute. Det er fem poeng opp til Kløfta på sikker plass. Dette er tredje året AFSK kjemper om nedrykk, så får vi se om de klarer seg i år også. De må begynne å vinne kamper, og hvorfor ikke starte med å slå Rømskog/Setskog.

AFSK vant vårkampen
I oppgjøret på Aursmoen i vår vant AFSK 3-2.  Kenneth Wauer senket skauingene med sine to mål. Han har hanglet litt den siste tiden, så det blir spennende om AFSK får med seg en spillesugen Wauer til Setskog. R/S hadde nok fortjent å ta med seg ett poeng fra den kampen.

300 tilskuere?
Du er herved invitert til Setskog stadion. De tre første lokaloppgjørene mellom lag i Aurskog-Høland ble store tilskuersuksesser. Det var cirka 800 tilskuere til sammen på de tre kampene, og det er imponerende. Den trenden håper jeg fortsetter nå i høst. Rømsjingene og setskauingene har alltid vært flinke til å komme på kamp, og det forventer jeg også denne gangen. Klarer man over 300 tilskuere tro? Møt opp og støtt lokalfotballen.

I morgen får dere en god gammeldags børs av forventet startellever. Det blir også en oppdatering på statistikk og kamper etter serierunde 16 snart.

Hvem tror du vinner?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...