tirsdag, april 23, 2024

Tabber senket Sørumsand

Date:

Share post:

I en jevnspilt kamp ødela Sørumsand for seg selv mot serieleder Skjetten. To tabber senket hjemmelaget. Andreas Eriksen takket og bukket for gavene. 

Andreas Eriksen senket Sørumsand. Med to nye mål har han scorer 17 mål på sine 12 kamper. (Foto: Espen Bråthen )

Når toppscoreren i 4. divisjon, Andreas Eriksen, vaker på topp er det sjelden smart å gjøre to så store tabber av Sørumsand. Man blir enkelt og greit straffet for det. Etter 12 minutter blir det slått en lang ball bak forsvaret til SIF. Keeper Truls Nomerstad er usikker om han skulle stå eller gå ut. Det ender med at han sklir, og Eriksen setter inn sin første.

Seks minutter senere tabber SIF seg ut igjen. Midtstopper Simen Breen spiller tilbake til Nomerstad. Det klarer han ikke, og Eriksen setter inn sitt 17. mål for serielederen.

 

Mats Weinholdt (nr 14) og Steffen Husum hadde flere tøffe dueller på midtbanen i dag. (Foto: Espen Bråthen ).

Jevnspilt kamp
Kampen var jevnspilt i store perioder, så Sørumsand skal være fornøyd med spillet. De hang med i alle spillets faser, og skapte i perioder trykk på Skjetten. Bortelaget så litt tunge ut etter ferien.

– Det var to møkkamål. Spillemessig er vi helt på høyde, derfor er resultatet skuffende, sier SIFs trener Jørn Harethon etter kampen.

Sørumsand manglet noen spillere i dag på grunn av ferie, blant annet Jesper Kornbakk. Nå reiser også Robin Barikmo og Mats Bråten, og de har nok spilt sin siste kamp nå på høsten.

Dessverre for SIF brakk også Mats Weinholdt håndleddet i dag. I en tøff hodeduell landet han feil, og fikk seg en solid smell. Det er usikkert hvor lenge han er ute av spill.

Simen Melby runder her Jørgen Slorafoss. Jonas Kordahl lurer på hva som skjer. (Foto: Espen Bråthen )

Eriksen er toppscorer

Det er sabla godt driv på Eriksen. Fem sekunder senere her
er han alene med Nomerstad. Nomerstad reddet skuddet

Andreas Eriksen har nå spilt 12 seriekamper, og han er byttet ut på slutten i noen få kamper. Han har spilt totalt 1043 minutter. Det vil si at han scorer ett mål per 61,5 minutter. Det er en grei statistikk.

Hvem er best: Lars-Petter Østengen eller Andreas Eriksen?

Fet tapte mot Rørvik
I den viktige kampen mellom Rørvik og Fet tapte dessverre bortelaget 1-3. Nyervervelsen til Rørvik Andreas Skeie scoret ett mål og hadde to målgivende. Fet kom med et veldig ungt lag, og manglet blant annet Espen Søgård, Mats Jarnbjo og Lasse Bergan Foss.


Turen til Rørvik kostet Fet cirka 100 000,-. Akkurat den summen de fikk dekket av NFF for hele sesongen. Det glade vanvidd, altså.

Med Rørvik-seier gikk de forbi Fet. Begge lag har 12 poeng, men Rørvik har fem minusmål mindre. -24 på Rørvik og – 29 for Fet. Det er fire poeng opp til Alvdal og Åfjord som har en kamp mindre spilt. Fjellhamar er nederst på tabellen med ti poeng.ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...