mandag, juli 15, 2024

AHFK rystet Skjetten

Date:

Share post:

Aurskog-Høland FK er i suveren form om dagen. Det fikk Skjetten oppleve mandag. Til tross for at AHFK ledet 3-0 ble det til slutt 4-4 etter at Skjetten utlignet på overtid. Rømskog/Setskog røyk mot Eidsvold Turn 2 med 0-3.

Lars-Petter Østengen var god mot Skjetten. Her i farta mot AFSK. (Foto: Espen Bråthen)

Med 15-0 i målforskjell på de siste tre kampene for AHFK var selvtilliten høy foran møtet med seriefavoritt Skjetten. Det startet også strålende for bortelaget. Lars-Petter Østengen fortsetter med sine gode vårsesong og satte inn 1-0-målet allerede etter sju minutter. Martin Vestreng økte til 2-0 fem minutter senere, før Østengen satte inn sitt andre og AHFKs tredje etter 18 minutter.

Skjetten løftet seg de siste ti minuttene og reduserte to ganger før pause ved Alexander Lino og Jonas Kordahl. Unge Steffen Krogstad økte bortelagets ledelse til 4-2 halvveis ut i andre omgang. Igjen nektet Skjetten å gi seg. Sunny Khan og Andreas Eriksen satte inn to mål før sluttsignalet lød, og Skjetten er fortsatt ubeseiret i årets 4. divisjon. Utligningen kom etter at Lars Kopperud skulle hatt et soleklart frispark før Eriksen scoret. Uflaks for AHFK. Dommer Fred Antonsen var meget god i perioder, men uheldig med den siste viktige avgjørelsen.

– De er det beste laget vi har møtt hittil. Vi ønsker å vinne alle
hjemmekampene våre og da er det kjedelig at det endte slik. Men samtidig
skal det sies at Aurskog-Høland fortjente å vinne. Vi er nødt til å gå i oss selv
framover, sier Skjettens trener Kenneth Andreassen til rb.no. 

AHFK gikk ut i en 4-4-1-1-formasjon. Kaptein Eirik Haugen manglet og Lars Kopperud gikk inn som stopper sammen med Kolstad. Martin Vestreng ble flyttet frem som hengende spiss bak Østengen. Det samarbeidet har alltid vært godt. Uheldigvis ble AHFKs unge lovende midtbanespiller Richard Bjørnstad stygt skadet. En altfor tøff takling gjorde at Richard brakk beinet på tre steder i leggen. Heldigvis slipper han å operere fordi bruddene var fine. Han er ute resten av sesongen, men er klar for neste sesong.

Rømskog gikk på en smell
Årets overraskelseslag Rømskog/Setskog gikk på en smell mot Eidsvold Turn 2. De tapte 0-3, og det var fortjent. Skauingene var uheldige rett før pause. Det så ut som om de skulle holde ut med 0-0, men like før pause scoret Enhver Mehmeti for hjemmelaget. Hjemmelaget scoret to til i andre omgang, og de tok tre viktige poeng i nedrykksstriden.

– Det var en ganske jevn førsteomgang, men de scorer på siste spark på ballen i omgangen. I andreomgangen er de mye bedre og vinner fortjent, sier R/Ss trener Søbye.

Overraskende nok fikk vi se et comeback på Eidsvoll. Jørn Olaf «Loffe» Tørnby tredde på seg skoene, og var en av tre innbyttere. Han kom inn for Gjelsnesvangen i det 68. minutt, og klarte seg greit. Skadeproblemene tårner seg opp for Ole Robert Søbyes mannskap.

– Vi har mange borte om dagen. Loffe er med på treninger og kamper nå, og han holder nivået. Det trengs at gamle skaueinger som har lagt opp stiller opp nå en periode. Det er synd, men sant, sier Olaf Kind, som er ute for resten av vårsesongen med kneskade.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...