lørdag, juni 22, 2024

Kan AFSK vinne sin tredje strake?

Date:

Share post:

I kveld spiller AFSK sin tredje hjemmekamp på rad. Motstander er Raumnes & Årnes, og grønntrøyene kan ta sin tredje strake seier.

Blir det enda mer AFSK-jubel på fredagskvelden? (Foto: Espen Bråthen)

Hard innsats og godt kollektivt har vært suksessfaktoren til AFSK mot Åkrene og Rømskog/Setskog. Utfordringen har vært at de har en tendens til å falle litt for langt tilbake utover i kampene. Mot R/S var de veldig nærme å bli straffet, men de rodde det i land.

Til kveldens kamp mot Årnes har de tilnærmet fullt lag. Brian Aas er tilbake fra forrige helgs russefeiring, og starter på benken. Magnus Moen må testes før kampstart, og det er mulig Aas kommer inn hvis Moen ikke blir klar. Amir Abbas er ute til dagens kamp.

Forsvaret er inntakt, og spesielt midtstopperne Kristiansen og Akselsen har stått frem i de siste kampene. De vinner mange dueller, og de er farlige på dødballer. Christian Sørevik har kommet seg godt inn i rollen som et anker på midtbanen, og det er viktig at han klarer å stå opp, slik at han ikke blir liggende for lavt. Bystrøm Lie og Wauer må fortsette med å utvikle spillet fremover på banen.

R&Å er fornøyde med serieåpningen
R&Å har åpnet greit nok denne sesongen, og trener Bjørn Støkker er ok fornøyd.
– Seriestarten er vel som forventet, liten tropp og en del skader på viktige spillere. Vi har derfor vært nødt til å bruke en del spillere på uvante plasser, sier Støkker til bloggen.

Årnes spilte jevnt mot Kløfta borte, en kamp de burde avgjort på slutten, i følge Støkker.
–  EIF-kampen ble ikke som forventet. Vi måtte avslutte med ni mann og tap 2-4. 4-3-seire mot både Flisbyen og Skedsmo er ok. Bra med 4 forover, men forferdelig med 3 baklengs.

Raumnes & Årnes her en målsettingen om å komme topp 4. – Når vi får alle mann på plass, har vi et meget bra lag.Vi har slått Aurskog kun en eneste gang tidligere, det var i fjor, og det har vi tenkt å fortsette med i år, sier Støkker, og han avslutter med at dette blir en jevn og tøff kamp.Både Mads Hansen og Anders Eriksen er med fra start i kveld, og de er farlig for enhvert forsvar i 4. divisjon.

AFSK vinner
Hjelpetrener i AFSK, Bjørn Ivar Bergerud går for tre nye poeng: – Vi går for vår tredje seier på rad. Selvtilliten er på topp og vår «nye» formasjon har fungert meget bra.

Jeg står fortsatt på mitt uavgjort-tips med 2-2. Bystrøm Lie og Aas scorer for hjemmelaget, og jeg tror det «løsner» for Anders Eriksen som scorer to mål for bortelaget.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...