lørdag, juni 22, 2024

Bom, bom og bom for AFSK

Date:

Share post:

De første 72 minuttene på Aursmoen kunstgress var rett og slett elendige mellom AFK og Raumnes & Årnes. Grønntrøyene tok helt over de siste 18 minuttene, men klarte ikke å få ballen i mål.

Joar Akselsen kunne ha scoret i sin tredje kamp på rad, men bommet her. (Foto: Espen Bråthen)

For de 70 oppmøtte på Aursmoen ble det dørgende kjedelig de første 72 minuttene. I starten av kampen høljet regnet ned, og feilpasningene dominerte. Magnus Bystrøm Lie og Kenneth Wauer hadde førsteomgangs to eneste sjanser for hjemmelaget. Årnes hadde kun en mulighet da Fredrik Autio var alene med hjemmelagets keeper Morten Larsen. Inn kom Simen Kristiansen med en susende takling i siste liten. Kristiansen var banens gigant i 1. omgang. Stopperen stod i veien for det meste spissparet Anders Eriksen/Mats Hansen prøvde på.

Simen Kristiansen satte inn en viktig takling på Fredrik Autio. (Foto: Espen Bråthen)

Bystrøm Lie i form

Joar Akselsen presser
keeperen

Andre omgang startet som den første med mye svakt angrepsspill. Utloddingen av fruktkurven på rosa X 90 var høydepunktet frem til det 72. minutt. Da tok AFSKs gode midtbanepspiller Magnus Bystrøm Lie tak i kampen. Det startet med to gode dødballer. Midtstopper-duoen Kristiansen og Joar Akselsen burde ha scoret på de. Den siste slo Årnes sin gode keeper Stian Linderoth-Jensen ballen i tverrliggeren. Minuttet etter var Brian Aas og Kenneth Wauer som hadde store sjanser på dødball. I det 78. minutt var Kristiansen nærme igjen, etter en Bystrøm Lie-corner, men det ville seg ikke.

Bommet på straffe
To største sjansene kom like før slutt. Først bommet Kenneth Wauer fra fem meter, hvor to Årnes-spillerne ofret seg og fikk på en eller annen måte ut. I det siste spilleminutt reddet en Årnes-spiller på streken. Fra min vinkel ser det tydelig ut at ballen treffer Øyvind Hofsrud på låret, men dommeren velger å blåse straffe og gi Hofsrud rødt kort. Straffen tok AFSKs toppscorer Brian Aas. Straffen var svak og Linderoth-Jensen reddet enkelt.

Brian Aas kunne blitt den store helten, men ble dessverre syndebukk ved å bomme på straffe. (Foto: Espen Bråthen)

 Det ebbet dermed ut med målløst på Aursmoen. Alt i alt burde AFSK vunnet denne kampen, men ingen ble skremt av hva som ble prestert ute på banen. Magnus Bystrøm Lie og Simen Kristiansen var banens beste spillere, og det er vanskelig å skille de. Den lokale juryen kåret Kristiansen til den beste.

Årnes var tynn suppe. Keeper Stian Linderoth-Jensen var bortelagets klart beste spiller. Anders Eriksen, som mange forventer seg mye av, var direkte svak. Det endte i gult kort etter en stygg etterslenger på han.

Neste kamp for AFSK er lokaloppgjøret mot rivalen AHFK som spilles tirsdag 20. mai på Høland. Det er bare å glede seg til den kampen.

Midtstopper Simen Kristiansen er nærme scoring. (Foto: Espen Bråthen)
Straffe eller ikke straffe? (Foto: Espen Bråthen)
Kenneth Wauer tilbake til gamle synder. Denne burde sitte i kassa, men den gang ei. (Foto: Espen Bråthen)

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...