fredag, juni 21, 2024

Skadeproblemer for AHFK

Date:

Share post:

Den siste uken har vært vanskelig for AHFK. Stortap mot EIF, og nå er Lars-Eirik Svardahl og Ahmed Jouini ute i lang tid.

Ahmed Jouini med en god redning mot Ull/Kisa. (Foto: Espen Bråthen)

Jouini ble skadet i kampen mot EIF, og er ute en måned. Svardahl skadet seg på trening, og kneskaden ser ikke bra ut. Svardahl skriver på sin Facebook-profil at det er mulig menisken har gått. Midtbanemotor Stian Skjæggens er også ute etter en smell i kneet mot Ull/Kisa. Det er usikkert når han er tilbake. Fra før har AHFK også Vegard Aaserud skadet med vonde ankler.
Det er når det først butter at alt kommer på en gang, tydeligvis, for AHFK. Nå får hvittrøyene sin første store test siden klubben ble stiftet. 

Gode juniorer
Det er flere juniorer som banker på a-lagsdøren, og nå må de ta sjansen. 15-år gamle Ola Vestreng har vist over flere kamper for B-laget til AHFK at han holder nivået. Det sterkeste beviset kom da han spilte 45 minutter mot Ull/Kisa. Uredd og villig blandet med god teknikk og timing.

Kanskje det blir tre blad Vestreng snart, i tillegg til Martin og Ola, fordi også 16-år gamle Bendik Vestreng nærmer seg startelleveren nå. Han er kanskje det største talentet av de alle, men gutten må roe seg ned på banen. Han er lynrask, sterk og målfarlig.

God polakk
I bakhånd har også AHFK Piotr Smolec. Den lille polakken har et stort register, men usikkerheten rundt språket og det å tilpasse seg formasjonen ligger og vaker. Får man kontroll på det, så er Smolec en glede å se på. I 5. divisjonskampen mot Fenstad stod han for fire målgivende, og i kampen etter, mot FFK 2/Skårer, misset han på en «Panenka-straffe» på 0-2. Man får altså go’fotball ene øyeblikket, og man river se gi håret i neste.

Neste kamp for AHFK er tirsdag 6. mai mot Flisbyen på Høland. Det blir spennende å se den kampen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...