søndag, juni 23, 2024

Skjetten er den store favoritten i 4. divisjon

Date:

Share post:

Lokalfotballen kommer her med sitt tabelltips for øvre halvdel av 4. divisjon. Man kan vel kalle det litt juks ettersom man har spilt to serierunder, men det er fortsatt tidlig så mye kan skje. Lag som kan ha dratt litt nytte av serieåpningen i mitt tips er Gjelleråsen og Rømskog/Setskog.

AHFK hadde god kontroll på Åkrene i begge oppgjørene i fjor. I år tror jeg det blir jevnere. (Foto: Espen Bråthen)

Tabell:


1. Skjetten
De kommer til å vinne serien med 15 poeng. Trener Kenneth Andreassen sier at de er bedre i år enn i fjor, og da vinner man 4. divisjon ganske lett. Andreas Eriksen har startet med tre mål på to kamper, og det blir vel fort snittet.

Spillerfokus: Se rett over. Mr. Eriksen blir viktig for grønntrøyene.

2. Sørumsand
De er offensive foran årets sesong. SIF har jobbet godt de siste årene med å inprente en tydelig spillestil, og er av de beste lagene i avdelingen til nettopp dette. Det ligger mange poeng der. Utfordringen er bredden i stallen, slik at man slipper å bruke altofr mange unggutter samtidig.

Spillerfokus: Forsvarsjef Kim Scøne er en viktig brikke i det unge laget. Duellsterk og god til å prate. Unge Torbjørn Vitsø er en spennende spiller jeg gleder meg til å se i år.

3. Skårer
Det jeg sier om SIF kan du snu på hodet når det gjelder Skårer. Den beste stallen (bak Skjetten) med mye rutine. Varierer veldig med laguttaket, men prestasjonene er jevnt over gode. Ønsker vel ikke å rykke opp i år heller.

Spillerfokus: Jeg har alltid likt Steinar Bratshaug. Spissen har alltid vært god de gangene jeg har sett han.

4. AHFK

Østengen og
Svardahl

Spilt seg frem til 1. runde i cupen. Mulig det har gått litt utover seriestarten. Har 4. divisjons beste spisspar i Svardal og Østengen. Her er det også mange unggutter og de må balansere bruken av disse.

Spillerfokus: AHFKs nye førstekeeper Ahmed Jouini. 19-åringen reddet to straffer mot FFK i cupen, og har vært solid i serieåpningen. Har et vanvittig talent, men må struktureres opp av Rune Hoftvedt.

5. Eidsvold IF
Trøblete start mot Rømskog. Er en av opprykkskandidatene, og har hentet inn mange spillere. Det vil ta tid å spille de inn i systemet til Eirik Soltvedt.

Spillerfokus: Jeg har alltid likt Magnus Iversen. Sterk spiss som alltid skaper sjanser. Han scorer en god del mål (21 mål i 2011, 14 i 2012 og seks i 2013). Vi får håpe trenden snur denne sesongen for Iversen.

6. Raumnes og Årnes
Litt vanskelig å tippe R/Å. De har mistet to viktige spillere i Stokkebryn Jensen-gutta, men fått inn blant annet nomaden Anders Eriksen. Seriestarten har ikke vært helt topp.

Spillerfokus: Det må bli Anders Eriksen. Han er nå i sin niende klubb på romeriket. Det store spørsmålet er om han kommer til å bli i Årnes ut sesongen. Løsner det for Eriksen kan han fort score 20-25 mål.

Anders Fagerhus

7.Åkrene
 Veldig god start på årets sesong. Anders Fagerhus har allerede scoret fire mål, og han er blant de beste avslutterne i avdelingen. Bakover er Åkrene avhengige av Thomas Persson som er den beste forsvarsspilleren i avdelingen. Rundt disse to er det mye fotball i gutta, men usikker på treningsmengden til Åkrene, og om de klarer å stille det beste laget til enhver tid.


Spillerfokus: Uten tvil Anders Fagerhus. Holder han seg skadefri og i form er han god for 20+ mål i år. Han er ikke den raskeste eller den mest tekniske, men foran kassa er han strålende på dette nivået.Tabellen blir da slik:

1. Skjetten
2. Sørumsand
3. Skårer
4. AHFK
5. Eidsvold IF
6. Raumnes og Årnes
7. Åkrene
8. Gjelleråsen
9. Eidsvold Turn 2
10. Rømskog/Setskog
11. Kløfta
12. Flisbyen
13. Skedsmo 2
14. AFSK


Gjerne kom med ditt tabelltips.

Årets spiller: Andreas Eriksen, Skjetten
Årets toppscorer: Andreas Eriksen, Skjetten 29 mål.

Storeslem til Skjetten der altså.

I løpet av påsken kommer det et intervju med Atle Søgård. Den spillende treneren gyver løs på sin 21. sesong på Fets a-lag.

God påske!

Alle bilder tilhører denne bloggen. Ønsker du å kjøpe/låne bilder må du sende en e-post: esp-braa@online.no.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Seks guttespillere er tatt ut til talentleir i Sarpsborg

Nå er uttaket for gutta til den viktige talentleiren til Norges Fotballforbund i Sarpsborg klart. Seks spillere er...

Direkte fra FUVO – Raumnes & Årnes

Direkte fra 2. omgangen mellom FUVO - Raumnes & Årnes. 1-1 til pause.

Direkte fra Kretstinget til NFF Akerhus

Kretstinget åpner 18:00. Du kan følge det som skjer her. Bruk gjerne hashtag #kretstinget på sosiale medier hvis...

2016 har vært en lærerik sesong for Simen Melby

Som en av to juniorspillere ble Simen Melby tatt opp i a-stallen til OBOS-laget Strømmen. Nå skal blakerværingen...