Eirik sendte Gjelleråsen videre

0
811

Det ble en heftig cupkamp for Eirik Steine i Gjelleråsen. Han fikk kort tid før kampstart vite at han skulle spille, og han svarte med å være banens beste da de slo Blaker 4-1

21-åringen som opprinnelig er fra Skedsmo, flyttet til nettopp Gjelleråsen for to år siden, og i høst meldte han overgang til grønntrøyene fra Strømmen. Han fikk med seg fire kamper, og nå smalt han til allerede i 1. kvalikrunde i cupen.

-Dette var deilig. Jeg kommer inn fra start, og så får jeg løpt fra meg.

Løpt?

-Jeg er en lang og tynn gutt så løping passer meg. Jeg er egentlig indreløper, men måtte ut på kanten i dag. Det passer også bra fordi jeg har god fart, sier en fornøyd Steine til Lokalfotballen.

Jevn åpning

Gjelleråsen var store favoritter mot Blaker. De tok vare på den forventingen, og var bedre enn Blaker i store deler av kampen. Bortelaget hang godt med de første 20 minuttene, men så raknet det til slutt. Gjelleråsen løp de rett og slett i senk.

William Berg kriget inn 1-0. Så var det Markus Kaasa sin tur. Han gjorde forarbeidet da Vidar Anzjøn uheldigvis satte ballen i eget mål, før han viste styrke og headet inn 3-0.

Overkjøring

I det første kvarteret av 2. omgangen kjørte Gjelleråsen over Blaker. De burde scoret både to og tre mål i den perioden. Nummer fire kom til slutt. Og den sørget Eirik Steine for å sette etter fantastisk godt spill av hjemmelaget.

-Det var godt å få inn en på slutten der. Jeg har kommet til en utrolig bra gruppe, og jeg har fått mange nye venner. En av grunnene til at jeg gikk var den ålreite spillergruppen, sier Steine.

-Og god trener da. Det sa Ørjan til meg nå at jeg skulle si, sier Eirik og ler godt.

Ørjan Heiberg

Gjelleråsen virket litt mer gjennombruddshissige under Heiberg enn de gjorde under Bent Inge Johnsen. Det var mer trøkk og mer entusiasme. I hvert fall i denne ene kampen, så får vi se om det fortsetter.

Fantastisk redusering

Blaker satte inn en fantastisk redusering ved Joar Akselsen. Noe som så ut som et innlegg ble til et skudd, og ballen satt limt oppe i krysset.

Video med tillatelse av Steinar Pedersen.

Nå er FUVO og Gjelleråsen de to første lagene fra Romerike videre. Tenk om vi hadde fått et oppgjør mellom de to i 2. kvalikrunde. Da tipper vi pulsen til Ørjan Heiberg ville være tålig høy.

I kveld (onsdag) møtes Kløfta og Aurskog-Høland, før Rælingen får besøk av Skjetten på torsdag. Fire lokale lag vil da altså gå videre til 2. kvalikrunde.