Fra sikker plass til nedrykksstrid på seks minutter – ampert lokaloppgjør

0
770

Skjetten hadde tre poeng i lomma, men Lørenskog snudde lokaloppgjøret og vant 3-2. Skjetten gikk fra en sikker plass til ny nedryksstrid.

Etter at Lørenskog startet best, og tok ledelsen ved Ole Marius Forsberg, snudde Skjetten kampen.

Robin Daly tråkket til mot Amir Daush og det ble en herlig duell i 1. omgang mellom de to midtbanespillerne. Taklingene, duellene og krangling stod på hele tiden. Til og med dommeren måtte le av de to kamphanene.

– Det er moro å spille lokaloppgjør. Det smeller litt ekstra, og jeg liker sånt, sa Robin Daly til Lokalfotballen.

Først utlignet selvfølgelig Daly, etter et godt innlegg fra Mads Jarnbjo seks minutter ut i 2. omgang. 10 minutter senere kranglet Martin Rosenkilde i ballen etter at Ole Moltzau smalt ballen i tverrliggeren.

Martin Rosenkilde scorer for Skjetten mot Lørenskog (Foto: Espen Bråthen).

Omdiskuterte scoringer for Lørenskog

Skjetten var klart best i den perioden, men Lørenskog viste igjen hvorfor de er topp tre i 3. divisjon denne sesongen. Etter en omdiskutert straffesituasjon der to spillere smalt sammen fikk Lørenskog straffe, og Riki Alba banket ballen i mål.

Seks minutter senere står Alba for forarbeidet. Han bruker eksplosiviteten og teknikken og skjører forbi tre mann etter en vegg og spiller Zirak Ahmed alene med keeper. Ahmed scorer sikkert og Lørenskog har snudd kampen.

Zirak Ahmed jubler etter scoring og takker Riki Alba for forarbeidet (Foto: Espen Bråthen).

Skjetten klager høylytt fordi de mener det var offside. De var også uheldige på straffesituasjonen.

– Det er bedre å tape kamper der vi taper ordentlig enn på slike dommerfeil i dag. Vi spiller en god kamp, så det er jævla bittert å tape denne kampen, sa Martin Wiker til Lokalfotballen etter kampen.

Krangling etter kampen

Kranglingen ga seg ikke mellom Daly og Daush. Etter kampen feiret Daush foran Daly og det ble munnhuggeri igjen, og det fortsatte ut banen. Der blandet også tilskuere seg inn.

– Noen er ikke gode vinnere. Han gnir det inn, og prater og krangler, sier Daly, men han var ikke svigermors drøm i denne kampen han heller.

Skjetten er akkurat nå sju poeng over streken med fire kamper igjen. Slår Bjørnevatn et juniorpreget LSK 2 i kveld, så er det nede i fire poeng. Heldigvis for Skjetten spilte Østsiden kun 2-2 mot bunnlaget Selbak.

SKjetten jubler etter at Robin Daly har scoret mot Lørenskog (Foto: Espen Bråthen)

Lørenskog like bak serielederen

For Lørenskog er de bare fem poeng bak Kvik Halden, som er ny serieleder etter Turns tap. De har blitt mer effektive, og fortsetter de utviklingen kommer Lørenskog til å kjempe om opprykk neste år.

Gjelleråsen slo Kråkerøy 4-1 og fortsetter sin herlige sesong i 3. divisjon. Emil Åkvåg banket inn et hat-trick, og nå er plassen garantert sikret.

Mohammed Alkabra med ballen for Skjetten (Foto: Espen Bråthen)