Lokalfotballen kan stolt presentere Comet Sport som samarbeidspartner denne sesongen. Sammen skal de to finne på mye moro for de fotballinteresserte på Romerike

– Dette er et samarbeid som passer som hånd i hanske. Comet Sport har så å si samme målgruppe som Lokalfotballen, og sammen skal vi finne på mye spennende denne sesongen. Jeg er stolt av at de ønsker å samarbeide med en enkel sjel fra bøgda, og sammen skal vi sette den lokale fotballen enda mer på kartet, sier Espen Bråthen i Lokalfotballen.

Comet Sport er Romerikes største butikk på fotballutstyr. De samarbeider med mange av klubbene på Romerike, og er en total-leverandør – det vil si at de har alt fra fotballsko, til drakter og til overtrekk. Nå skal de samarbeide med Lokalfotballen for å nå enda bedre ut til målgruppa.

– Lokalfotballen er helt unik når det gjelder å skape engasjement og interesse rundt breddefotballen på Romerike. Ved å inngå dette samarbeidet skal vi prøve å dra nytte av Lokalfotballens evne til å nå ut til folket, og å hjelpe Espen til å nå nye høyder med sitt arbeid, sier Jørgen Slorafoss i Comet Sport.

Comet Sport og Lokalfotballen samarbeider om Kampen om Romerike. Den spilles første helga i november i 2018. Jonas Kordahl og Jørgen Slorafoss bidrar!

Premier og moro

– Først og fremst så håper vi i Comet Sport å bli enda mer synlig i de digitale mediene, der Lokalfotballen har en veldig sterk posisjon. Vi har et kjent merkenavn blant de fleste i lokalmiljøet. Men det er alltid viktig å prøve å nå frem til flest mulig. Vi skal også ordne med premier ved konkurranser og bidra rundt arrangementer. Teste nye fotballsko, annen ”hardware” innen fotball, og få til litt intervjuer med våre samarbeidsklubber. At folk rett og slett kan bli litt bedre kjent med oss, avslutter Slorafoss.

Da er det bare å glede seg til masse moro med Comet Sport og Lokalfotballen utover i sesongen.

Comet Sport samarbeider med rundt 30 klubber på Romerike og omegn. Vi hadde driftsinntekter på ca 23 000 000 kr i 2016. Åtte faste ansatte. Vi har ansatte som har jobbet i over 20 år i fotball- og klubbransjen.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her