Seksmåls-Wolden

Sindre Wolden (t.h) banket inn seks mål mot Nittedal, Her sammen med Mario Skåring som satte to mål (Foto: Bjerke Fotball).

Det ble målfest for Bjerke mot stakkars Nittedal. Sindre Wolden banket inn seks av Bjerkes 12 scoringer.

Bjerke har fått en god start etter opprykket til 5. divisjon. Det ble ett poeng i serieåpningen før det smalt skikkelig mot Nittedal.

Og i hovedrollen var Bjerkes Sindre Wolden. Kantspilleren herjet med stakkars hjemmespillere, og endte opp med seks scoringer til slutt.

– Det er helt klart morro å skåre seks mål. Det skjer ikke hver kamp, sier Wolden til Lokalfotballen. – De fleste ble skapt ved lissepasninger i bakrom av spillerne bakover på banen. Jeg kom alene med keeper og så satt de. Det var vel fem av målene, også var det vel en tap-in.

Bjerke herjet i samtlige 90 minutter.

– Det var en kamp vi har overtaket hele matchen, og det sier jo resultatet også. Føler vi var veldig flinke til å utnytte bakrommet som åpnet seg i matchen. Vi var gode foran mål, men kunne fortsatt vært ennå bedre og burde skåret ennå mer enn 12 mål, forklarer Sindre, som har spilt fotball i Ull/Kisa og Nannestad før det ble Bjerke.

20-åringen er fornøyd med serieåpningen, og ser lyst på årets sesong.

– Nja, skulle vel gjerne ønsket at vi holdt 2-1 helt inn mot Skårer, men sånn ble det ikke. Får håpe vi får en stor selvtillits-boost etter Nittedal-seieren, som hjelper på i kommende matcher, avslutter Wolden.

Andre resultater:

Fjellhamar vant 5-1 over Lørenskog 2. AFSK vant 4-2 mot Gjelleråsen 2, og Flisbyen – Leirsund endte 1-1.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her