Fotballfest for Gjelleråsen og Kløfta

Både Gjelleråsen og Kløfta gikk videre til første runde i NM. Gjelleråsen feide FUVO av banen, og Kløfta vant etter ekstraomganger mot Ottestad.

For en herlig onsdagskveld det var for fotballfolket på Romerike. Nyopprykkede til 3. divisjon Gjelleråsen vant 6-1 mot FUVO, og Kløfta slo 3. divisjonslaget Ottestad etter drama.

På Li var GIF mer påskrudde enn FUVO fra start. To Markus Kaasa-scoringer ga de 2-0 til pause. Kim Brenna reduserte, og ga FUVO et lite håp. Det tok ett minutt, så skrudde JOnas Mathisen ballen i krysset til 3-1.


Video: Steinar Pedersen

Da datt FUVO sammen, og det hele endte med 6-1 til Gjelleråsen.

Rød i fokus

For Kløfta ble det mer spennende. De tok ledelsen 1-0 ved Christoffer Skiaker etter målgivende av nye Remi Rød. Ottestad utlignet, og det ble ekstraomganger. Midtveis i ekstraomgangene snek selvfølgelig måltyven Rød seg fram og avgjorde.

Nå venter det forhåpentligvis storlag på den andre banehalvdelen for Gjelleråsen og Kløfta. Også Lillestrøm, Strømmen, Ull/Kisa, Skjetten, Eidsvold Turn og Lørenskog er i første runde. Skedsmo gikk dessverre ut i dag etter 1-2-tap mot Vestfossen.

Resten av denne saken lar jeg bildene og videoene tale fra kvelden:

Foto: Endre Nedberg
Foto: Endre Nedberg

 

 

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her