Tabber senket Lørenskog mot Mjølner

0
502

Lørenskog har hatt en strålende høst, men mot Mjølner ødela tabbene for blåtrøyene i 1-3-tapet mot serieleder Mjølner.

Med seks seire på de siste åtte var Lørenskog fulle av selvtillit foran oppgjøret mot serieleder Mjølner. De har spilt seg opp i medaljekampen, og er kun tre poeng bak Harstad på 3. plassen.

Lørenskog startet kampen best mot opprykksjagende Mjølner. Spissen Lowrens Roselli fikk to fine sjanser før klokka hadde passert ti minutter. Et skudd over og et skudd som keeper reddet godt. Amir Daush får også en fin skuddmulighet like etter. Det harde skuddet gikk dessverre rett på keeper.

Keepertabbe

Like før kvarteret roter Lørenskog det til for seg selv. Den innleide keeperen fra Skedsmo, Martin Bjørkeng, mistet ballen like foran mål, og Mjølners gode spiss Jonas Simonsen dyttet ballen i mål. Det var Simonsens 8. scoring på sju kamper.

At scoringer preger kamper veit vi. Mjølner fikk senket skuldrene litt, og de tok tak i ballen og styrte kampen i en periode. Spesielt Aleksander Torvanger var god. 3. divisjons beste spillere, tror jeg. Og når samtlige cornere til Lørenskog er elendige så ble det ikke enkelt.

Torres med ny scoring

Men, de fikk utligningen. Lars Følstad gjorde en god jobb på høyresiden, og innlegget var strålende. Lørenskogs toppscorer Alvaro Torres styrte ballen i mål. Det var Torres’ 12. scoring denne sesongen.

Selvmål av Solberg

Minuttet senere tabbet Lørenskog seg ut igjen. Et innlegg fra høyre styrte Lørenskogs kaptein Mats Solberg i eget mål, og Mjølner var kjapt tilbake i ledelsen. Lørenskogs bestemann i denne kampen, Mathias Kvalheim, smalt ballen i stanga bak tverrliggeren like etter, men det ville seg ikke for backen.

På slutten av omgangen ble det litt ampert i regnværet, og Lørenskog avsluttet omgangen med to elendige cornere.

Mjølner smarte i 2. omgang

I 2. omgang var Mjølner mer med. De endret litt på formasjonen, og fikk god kontroll da Lørenskog prøvde å doble på sidene. Mjølner lærte fort at Lørenskog ønsker å flytte motstanderen helt over før de vender spillet. De frustrerte Lørenskog godt i den perioden.

Og så kom en ny smell for Lørenskog. Johannes Aase banket til fra 18 meter, og ballen traff rett i kaptein Solberg. Keeper Bjørkeng var utspilt, og ballen trillet i mål. 1-3 og to selvmål og en keepertabbe. Det er tungt for hvilket som helst lag.

Mjølner hadde god kontroll i resten av kampen anført av Aleksander Torvanger. Han stanget ut det meste, og de var flinke til å holde i ballen.

Filming av Singht

Hele Lørenskog ropte på straffe kvarteret før slutt da Michael Singh kom alene med keeper. Episoden skjedde tre meter foran meg, og det var aldri i verden straffe. Singh prøver å legge igjen høyrefoten i keeperen, men keeperen stoppet opp, og det hele så veldig dumt ut. Dommeren så det samme, og dømte femmeter.

Lørenskog har ikke fått en eneste straffe denne sesongen, noe de skulle hatt i et par episoder jeg har sett. Denne gangen var det filming av Singh.

Lørenskog flyttet opp Mats Solberg uten at det hjelp. Torvanger ryddet selvfølgelig opp i det også.

– Det er Torvanger som er forskjellen på lagene i dag. Det er en jevn kamp, men tabbene senker oss, sier Lørenskogs trener, Julian Madsen.

Lokaloppgjør mot Skedsmo

Mjølner er nå åtte poeng foran Senja, og det er tre kamper igjen. Mjølner kommer til å klare dette opprykket nå. For Lørenskog så tapte alle lagene rundt, og det er fortsatt mulig å få 3. plassen. Neste helg er det lokaloppgjør mot Skedsmo. Det er en kamp vi alle må se. Fordi det var 40 tilskuere på Rolvsrud, og det er altfor svakt. Slik har det vært i mange 3. divisjonskamper på Romerike denne sesongen.

Årsverste av Skjetten

Skjetten klarte å tape mot Skjervøy denne lørdagen. Rapportene sier klart årsverste av grønntrøyene. Det er ekstra kjedelig at den kom mot Skjervøy. De kjemper mot FUVO og Tromsø 2 om på unngå nedrykk. Nå må nok FUVO vinne sine siste kamper for å holde seg.

Mandag kl. 16:30 får FUVO besøk av Lillestrøm 2 på Opakermoen. Det blir spennende!