Kommentar: Allerede seks serierunder før slutt kan vi gratulere Rælingen og Sørumsand med opprykk. Lagene hadde hver sin knappe seier denne runden.

Begge lagene er i en klasse for seg selv i årets 5. divisjon. Rælingen tok helt av denne sesongen og tapte ikke før de møtte AFSK borte i høst. Elleve kamper uten tap. De har tre seire og en uavgjort etter det.

Mot Leirsund så det ut til at de skulle spasere inn til nok en enkel seier. De ledet 4-1 før tredjeplasserte Leirsund reduserte to ganger. Dermed tok Rælingen tre poeng etter et par strålende scoringer av 5. divisjons beste spiller, Adrian Tjernsli. Magnus Kolbjørnsrud er god han, men fortsatt et steg opp til Tjernsli.

15-åring avgjorde

Kolbjørnsrud har derimot vært motoren i Sørumsand som har ti strake seire. De har kjørt over all motstand i det siste. Foruten mot Flisbyen mandag. Der avgjorde 15-åringen Sebastian Cotrau på overtid for rødtrøyene i 5-4-seieren.

Sørumsand har hentet en god del spillere i sommer, og nå er stallen mye bredere. De fleste er lokale gutter, og de har flere fra det gode G16-laget som banker på a-lagsdøra.

Enkelt program

Rælingen har igjen tre av bunnlagene, men to av de er 2. lag. Sørumsand har nesten identisk program igjen.

Rælingen leder serien med 41 poeng, ett poeng foran Sørumsand. Leirsund på 3. plass har 33 poeng, og det sier seg selv at de to lagene ikke roter bort dette.

Allerede mandag kan du se begge lagene i aksjon. Da får Sørumsand besøk av Rælingen til et skikkelig toppoppgjør. Det er bare å glede seg til den.

En stor gratulasjon til Rælingen og Sørumsand med opprykk til 4. divisjon.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her